Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 88 m² bez realitkyKřižanská, Praha - Ďáblice

Křižanská, Praha - ĎábliceMHD 4 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah • Garáž
Měsíční nájemné20 900 Kč

+ Poplatky za služby4 900 Kč
+ Vratná kauce25 000 Kč


Pronájem moderně vybaveného bytu 2+kk v projektu Evergreen, Praha 8 - Ďáblice. Čerstvě dokončená novostavba. Byt v 1. patře o celkové rozloze 48 m plus luxusní terasa se zahrádkou 40 m = celková využitelná plocha 88m.

Hledáme nájemníka na dlouhodobý pronájem. Byt nabízíme vybavený. Dovybaveni ložnice a případně pračky/sušičky necháváme na potřebách nájemníka. V případě zájmu doplníme obratem. K dispozici je designová kuchyňská linka včetně trouby, mikrovlnné trouby a myčky nádobí. V obývací části se nachází gauč, jídelní stůl, židle a TV se stolkem. V ložnici je vestavěná skříň s velkým úložným prostorem. Další prostory se nabízí velká stěna v předsíni. K bytu náleží také garažové stání.

Objekt se nachází v klidné rezidenční čtvrti. Do 5 minut pěšky jste v nádherném přírodním parku Ládví, nedaleko pak Drahaň a Čimický háj. Ďáblice jsou vyhlášené kompletní občanskou vybaveností. Mateřskou školku a základní školu, síť obchodů, lékařskou péči a restaurace doplňuje komunitni centrum Vlna, Rehaklub se saunou, tenisové kurty, fotbalové hřiště a dokonce i oblíbená hvězdárna. Lokalita vyniká jednoduchou a rychlou dostupností do centra. Na metro C Ládví vás doveze autobus (cca 200m) za 8 minut.

Preferujeme převod elektřiny na nájemníka. V bytě je zaveden vysokorychlostní internet.

We offer for rent a modernly equipped 2+kk apartment in the Evergreen project, Prague 8 - Ďáblice. The apartment is on the 1st floor of freshly constructed building. It has 48m plus a luxury terrace with garden of 40m = total living area of 88m.

We are looking for a tenant for a long-term lease. The apartment is offered furnished. We leave the final furnishing of bedrooms and possibly washer/dryer to the needs of the tenant. If you are interested, we will equip it immediately. There is a design kitchen including an oven, microwave and dishwasher. In the living area there is a sofa, a dining table, chairs and a TV with a table. In the bedroom there is a built-in wardrobe with a large storage space. A large wardrobe in the hall offers additional space. The apartment also has a dedicated indoor parking space.

The building is located in a quiet residential area. Within a 5-minute walk you reach a wonderful nature park Ládví, and nearby is also Drahaň and Čimický háj. Ďáblice is known for its complete civic amenities. The kindergarten and elementary school, shops, medical care and restaurants are complemented by the Vlna community center, Rehaklub with sauna, tennis courts, football field and even observatory. The location stands out for its easy and quick access to the center. A bus (approx. 200m) will take you to metro C Ládví in 8 minutes.

We prefer the transfer of electricity to the tenant. The apartment has high-speed internet.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu742828
Dispozice2+kk
Dostupné od4. 10. 2022
Podlaží1
PENBB - Velmi úsporná
Užitná plocha88
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Výtah
Předzahrádka 40 m²
Terasa
Garáž
MHD 4 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDNa Štamberku
🚶 367 m (4 min)
PoštaPraha 88
🚶 759 m (9 min)
Obchod
🚘 897 m (3 min)
BankaKomerční banka
🚘 4 034 m (9 min)
RestauracePod hvězdárnou
🚶 827 m (10 min)
Lékárna
🚶 648 m (8 min)
Škola
🚘 2 481 m (5 min)
Mateřská škola
🚶 654 m (8 min)
SportovištěKASUMI DOJO - 霧道場
🚘 1 061 m (3 min)
Hřiště
🚶 623 m (7 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.