Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+kk • 106 m² bez realitkyŠkrábkových, Praha - Letňany

Rezervováno
Škrábkových, Praha - LetňanyMHD 3 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Parkování
Měsíční nájemné29 500 Kč

+ Poplatky za služby4 400 Kč
+ Vratná kauce59 000 Kč


Dovolujeme si Vám nabídnout k pronájmu luxusní vybavený byt 4+kk s prostorným balkónem a lodžií v pátém patře zděného domu (novostavby) s výtahem v areálu Rezidence Veselská v Praze Letňanech.

Krásný, prostorný a světlý byt o celkové výměře 106,9 m² tvoří vstupní chodba (6,1 m²), technická místnost s WC (4 m²), obývací pokoj s kuchyňským koutem a jídelnou (34,7 m²) se vstupem na balkón (9,9 m²), chodba (6,5 m²), 2 pokoje (2 x 10 m²), koupelna s vanou a WC (4,4 m²), dále ložnice (19,4 m²) s vlastní koupelnou se sprchovým koutem a WC (3,1 m²) a lodžií (4,8 m²).

Součástí bytu je prostorný sklep přímo na patře vedle bytu o velikosti 4 m² a parkovací stání v podzemních garážích domu o velikosti 12,5 m².

Byt má kompletně vybavenou zcela novou luxusní kuchyňskou linku s veškerými spotřebiči (elektrický sporák, trouba, myčka, digestoř, lednice s mrazákem, kávovar). V hlavní obytné místnosti je dále jídelní kout pro čtyři osoby a obývající část s luxusní sedací soupravou Phase a televizí. Hlavní ložnice je kompletně zařízená kvalitní nábytkovou sestavou. Dva dětské pokoje jsou vybaveny úložnými prostory. Kompletně vybaveny jsou i obě koupelny a technická místnost s WC a pračkou a sušičkou.

Byt je v novostavbě dokončené před několika lety, vybavené komplexním zabezpečením, včetně kamerového systému a přístupových čipů. Bytový dům má dálkové vytápění a ohřev teplé vody s nízkými náklady.

Byt se nachází v lokalitě s výbornou dopravní dostupností – bezprostředně u domu je autobusová zastávka Avia Letňany; dostupnost metra Letňany je do 5 minut jízdy MHD. V docházkové vzdálenosti od domu je Obchodní centrum Letňany, nákupní zóna Globus a Lidl, několik restaurací, školka, škola, zdravotnické zařízení, pošta. Skvěle dostupné je sportovní vyžití – Lesopark Letňany, aquapark, zimní stadion, sportovní areál BB Arena.

Byt je vhodný až pro pět osob. V bytě není umožněno kouřit a chovat domácí mazlíčky.

Nájemní smlouva je nabízena na dobu jednoho roku s možností dalšího prodloužení. K dispozici je byt od října tohoto roku.

Nájemné je výši 29 500 Kč měsíčně, poplatky 4.400 Kč, bez elektrické energie. Kauce je požadovaná ve výši dvou měsíčních nájmů.

Pouze pro přímé zájemce.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu743031
Dispozice4+kk
Dostupné od1. 10. 2022
Podlaží5
PENBB - Velmi úsporná
Užitná plocha106
VybavenoČástečně
StavNovostavba
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Sklep
Parkování
MHD 4 minuty pěšky
Balkón
Lodžie
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHDAvia Letňany
🚶 322 m (4 min)
PoštaPraha 99
🚶 559 m (7 min)
ObchodRuský obchod
🚘 1 365 m (4 min)
Banka
🚘 1 606 m (3 min)
RestauraceLetňanská terasa
🚶 471 m (6 min)
LékárnaLékárna Letňany
🚶 675 m (8 min)
Škola
🚘 1 445 m (3 min)
Mateřská škola
🚘 1 139 m (3 min)
SportovištěJungle
🚶 368 m (4 min)
Hřiště
🚶 440 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.