Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+1 • 92 m² bez realitkyMelnicka, Praha - Malá Strana

Melnicka, Praha - Malá StranaVybaveno
Měsíční nájemné20 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč


Atraktivni, zarizeny a zrenovovany apartman v historickem dome po rekonstrukci. Byt se nachazi v tiche Melnicke ulici na Male Strane jen nekolik metru od Petrina a popularni kavarny Savoy. Byt v 2.patre ma dve velke loznice s koupelnami, obyvaci pokoj a dalsi velky pokoj s kuchyni a jidelnou. Do kazdeho pokoje je vstup z hlavni haly. Byt je nedaleko od Francouzskeho gymnazia a Obchodniho strediska Andel. Nejblizsi stanice metra je Narodni trida a Malostranska. Poplatky se plati zvlast. Byt je k dispozici ihned.

Attractive apartment in fully renovated historic building available in Melnicka Street in Mala Strana. Quiet location with a tram stop at the end of the street and Petrin Park and the very popular Cafe Savoy one minute away. Located on the second floor it has two large double rooms both with ensuite bathrooms a separate lounge and another large room with a kitchen with breakfast bar and breakfast area / dinning area. The rooms are logically laid out from a central hallway and with original parquet floors, internal features and large windows. The flat is also in close proximity to the French International school and a short tram ride to the Andel shopping centre featuring a cinema complex, a large supermarket and many smaller shops. Nearest metro is Národní třída - yellow line (2 tram stops away), Malostranská - green line (4 tram stops away). Bills are to be paid separately. Available immediately.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu74379
Dispozice3+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha92
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.