Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+1 • 75 m² bez realitkyMirovická, Praha - Kobylisy

Rezervováno
Mirovická, Praha - KobylisyMHD 2 minuty pěšky • Výtah • Balkón 1 m² • Lodžie 7 m²
Cena6 250 000 Kč

Tato nemovitost již od 26 506 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím vyjímečnou příležitost k nákupu pěkného bytu v jedinečné a krásné rezidenční čtvrti Kobylisy v Praze 8. Byt má jižní orientaci s krásným otevřeným výhledem na panorama Prahy včetně výhledu na Pražský Hrad.

Dům ve kterém se nabízený byt nachází prošel nedávno celkovou, kvalitně provedenou kompletní rekonstrukcí - nová zateplená fasáda, plastová okna, nové vstupní portály, nový výtah, rekonstrukce lodžií, nové rozvody všech instalací včetně kompletní nové elektroinstalace - všechny 3 fáze přivedeny až do bytu, vstup do domu bezklíčový na čip. Samotný byt je v původním stavu a umožňuje tak budoucímu majiteli realizaci následné rekonstrukce interieru čistě podle vlastních představ a záměrů. Všechny původní příčky v bytě jsou nenosné a je tedy v rámci budoucí rekonstrukce možné i jejich kompletní odstranění a radikální změna dispozic bytu. Vstupní dveře do bytu jsou nové, bezpečnostní - třída 3. Součástí bytu je malá samostatná komora na chodbě ve stejném patře, přímo proti vstupním dveřím bytu.

V současné době jsou zpracovány dvě varianty návrhu nových dispozic bytu, které rád novému majiteli poskytnu spolu s kontaktem na seriozní firmu se kterou je zcela nezávazně předjednána zakázka na případnou budoucí kompletní rekonstrukci bytu.

Lokalita nabízí veškerou občanskou vybavenost, od stanice metra C Kobylisy je byt vzdálen cca 10 min pěšky. Lodžie bytu má orientaci na jih s výhledem do parku a na panorama Prahy, přímo před bytem je situována mezinárodní škola. Z obou ložnic umístěných na opačné straně bytu je krásný výhled do vzrostlé zeleně a na nedaleký zalesněný vrch Ládví (viz.foto).

Parkování před domem bezproblémové.

Byt je kompletně vyklizen a čeká na svého nového majitele. V případě zájmu o domluvení osobní prohlídky bytu mne můžete kontaktovat přímo telefonicky 7 dní v týdnu kdykoli mezi 10:00 a 20:00 hod. na č.: 724 015 944

I am offering an exceptional opportunity to purchase a nice apartment in the unique and beautiful residential district of Kobylisy in Prague 8. The apartment has a south orientation with a beautiful open view of the Prague panorama, including a view of the Prague Castle.

The building in which the offered apartment is located has recently undergone a comprehensive, high-quality complete renovation - new insulated facade, plastic windows, new entrance portals, new elevator, reconstruction of loggias, new distribution of all installations including a complete new electrical installation - all 3 phases brought to the apartment, entry to the house keyless with a chip. The apartment itself is in its original condition and thus enables the future owner to carry out the subsequent reconstruction of the interior purely according to his own ideas and intentions. All the original partitions in the apartment are non-load-bearing, so their complete removal and a radical change in the layout of the apartment are possible as part of the future reconstruction. The entrance door to the apartment is new, security - class 3. The apartment includes a small separate chamber in the corridor on the same floor, directly opposite the entrance door of the apartment.

At the moment, two variants of the design of the new layout of the apartment are being processed, which I will be happy to provide to the new owner, together with a contact for a serious company with which a contract for a possible future complete reconstruction of the apartment is being negotiated.

The location offers all civic amenities, the apartment is about a 10-minute walk from metro station C Kobylisy. The apartment's loggia is oriented to the south with a view of the park and the Prague skyline, an international school is located directly in front of the apartment. From both bedrooms located on the opposite side of the apartment, there is a beautiful view of the lush greenery and the nearby wooded hill of Ládví (see photo). Parking in front of the house without any problems.

The offer price of the apartment is negotiable for serious interested parties. The apartment is completely cleared, cleaned and waiting for its new owner.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu744098
Dispozice3+1
Dostupné od10. 1. 2023
Podlaží6
PENBC - Úsporná
Užitná plocha75
VybavenoNevybaveno
StavDobrý
Typ budovyPanel
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón 1 m²
Výtah
Lodžie 7 m²
MHD 2 minuty pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDMirovická
🚶 186 m (2 min)
Pošta
🚘 2 779 m (6 min)
Obchod
🚶 281 m (3 min)
BankaUniCredit Bank
🚘 894 m (2 min)
RestauraceNa Zlaté vyhlídce
🚶 433 m (5 min)
Lékárna
🚶 558 m (7 min)
ŠkolaZŠ Hovorčovická
🚘 770 m (3 min)
Mateřská škola
🚶 482 m (6 min)
SportovištěSlovan Bohnice
🚘 2 762 m (6 min)
Hřiště
🚶 155 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.