Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 54 m² bez realitkyKe Karlovu, Praha - Nové Město

Ke Karlovu, Praha - Nové MěstoMHD do minuty pěšky • Vybaveno • Výtah
Cena9 490 000 Kč

Tato nemovitost již od 40 247 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Ulice Ke Karlovu je klidná ulice v samém centru Nového města - Prahy 2. Lokalita nabízí velmi kvalitní bydlení v širším centru, pěší dostupnost všech služeb, i historického centra Prahy. Nedaleko domu je metro C i tramvajová zastávka IP Pavlova, současně je v krátké docházkové vzdálenosti i Karlovo náměstí ( metro B) a Muzeum (Metro A/C) . Dům je umístněný naproti parku klidné nemocnice.

Prostorný, světlý byt 2+kk o výměře 54,34m2 se nachází ve čtvrtém patře dobře udržovaného domu s nově instalovaným moderním výtahem. Průběžně SVJ investuje do rekonstrukce domu a respektuje historii domu. Nový je výtah, fasáda, i vstupní hala. Budova se pyšní i krásným zeleným dvorkem se zahrádkou, a každý vlastník jednotky spoluvlastní podíl na této zahrádce a může ji využívat.

Byt má praktickou vstupní halu s vyřešenými úložnými prostory, samostatný obývací pokoj a ložnici. Ložnice i Obývací pokoj jsou slunné a orientované na jiho-západ, mají vysoké stropy, které umožňují kreativní úložná řešení či spací patra. Aktuálně je patro v obývacím pokoji. Výhled z obývacího pokoje a ložnice je na střechy, stromy a klidnou část ulice. Kuchyň je situovaná v návaznosti na vstupní halu, je plně zařízena a samostatná. Kuchyň i koupelna byly plně rekonstruované v roce 2019 .

Společné prostory domu mají moderní výtah, který staví v mezipatrech. Přízemí je zelený dvorek a zahrádka a v suterénu domu jsou sklepní kóje & technické zázemí domu.

Ohřev vody v jednotce je formou úsporného plynové kotle , vytápění je řešeno plynovým topidlem.

Metráž jednotlivých pokojů:

Pokoj - ložnice 16,10m2

Obývací Pokoj 26,96m2

Předsíň + KK 8,74m2

WC+Koupelna 2,54m2

+ spoluvlastnický podíl na společných částech budovy ( dvorek)

+ sklepní kóje 4m2

Jednotka je vhodná jak na příjemné osobní bydlení v centru Prahy tak pro investici.

Od roku 2019 je jednotka v profesionální správě Airstay Prague s.r.o. tedy jsou k dispozici i zajímavá investiční data a výhodou je i možnost využití existujících prodejních profilů s kladnou historií.

REALITNÍ KANCELÁŘE PROSÍME NEVOLAT - POUZE PŘÍMÝ ZÁJEMCI - DĚKUJEME

Ke Karlovu street is a peaceful street in the very center of New Town - Prague 2. The location offers high-quality housing in the wider center, walking distance to all services, including the historic center of Prague. Metro C and the IP Pavlova tram stop are not far from the building, while Karlovo náměstí (metro B) and the Museum (Metro A/C) are also within a short walking distance. The house is located opposite a quiet hospital park with beautiful trees.

The spacious, bright 2+kk apartment with ​​54.34 m2 is located on the fourth floor of a well-maintained building with a newly installed modern elevator. The building owners comitee continuously invests in the reconstruction of the house and respects the history of the house. The elevator, facade, and entrance hall are newly redone. The building also features a beautiful green backyard with a garden, and each unit owner co-owns a share of this garden and can use it.

The apartment has a practical entrance hall with smart storage space, a separate living room and a bedroom. Both the bedroom and the living room are sunny and oriented to the south-west, they have high ceilings that allow for creative storage solutions or sleeping floors. Currently, the sleeping floor is in the living room. The view from the living room and bedroom is of the roofs, trees and a quiet part of the street. The kitchen is situated next to the entrance hall, is fully furnished and independent. The kitchen and bathroom were fully renovated in 2019.

The common areas of the building consist of a modern elevator, which stops on the mezzanine floors. The ground floor features the green yard and a garden, and in the basement of the house there are cellar cubicles & technical facilities of the house.

Water heating in the unit is a form of economical gas boiler, heating is provided by a gas heater.

Square footage of individual rooms:

Room - bedroom 16.10m2

Living Room 26.96m2

Entrance hall + KK 8.74m2

WC+Bathroom 2.54m2

+ co-ownership share in common parts of the building (yard)

+ cellar cubicle 4m2

The unit is suitable both for pleasant personal living in the center of Prague as wekl as for investment.

Since 2019, the unit has been professionally managed by Airstay Prague s.r.o. therefore, interesting investment data are also available, and the possibility of using existing sales profiles with a positive rating history is also an advantage.

REALESTATE AGENCIES PLEASE DO NOT CALL - ONLY DIRECT CLIENTS WITH INTEREST. THANK YOU

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu744349
Dispozice2+kk
Dostupné od7. 10. 2022
Podlaží4
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha54
VybavenoVybaveno
StavDobrý
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Výtah
MHD 0 minut pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDNa Bojišti
🚶 18 m (0 min)
PoštaPraha 23
🚶 728 m (9 min)
ObchodMini Market
🚶 61 m (1 min)
BankaOberbank
🚶 445 m (5 min)
RestauraceŠvejk Hostinec U Kalicha
🚶 103 m (1 min)
LékárnaPharmacy Plus
🚶 22 m (0 min)
ŠkolaZŠ a MŠ při Všeobecné fakultní nemocnici Praha
🚶 351 m (4 min)
Mateřská škola
🚶 397 m (5 min)
SportovištěTělocvičná jednota Sokol Pražský
🚶 589 m (7 min)
HřištěDětské dopravní hřiště
🚶 508 m (6 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.