Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 1+kk • 32 m² bez realitkyNa žertvách, Praha - Praha-Libeň

Na žertvách, Praha - Praha-LibeňMHD 1 minuta pěšky • Vybaveno • Výtah
Cena4 999 000 KčUšetříte 300 990 Kč5 299 990 Kč

Tato nemovitost již od 21 201 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Útulný, do detailu zařízený byt, v novém cihlovém domě, s výborným dopravním spojením. Velký, tichý a světlý pokoj s okny do dvora, jižním směrem; prostorná koupelna s vanou; předsíň. Prodávám včetně veškerého vybavení.

Čtvrť Palmovka právě prochází gentrifikací, kterou již zažil Karlín. Novostavby bytů a moderní kanceláře se mísí s původním duchem čtvrti a vytvářejí podhoubí pro vznik nových příjemných podniků a služeb. V poslední době tak otevřeli např. nové kavárny, pekárny, občerstvení, restaurace, neapolská pizza, květinářství a venkovní bar. Centrum města stihnete za 10 minut autem i MHD; ale skvěle se dostanete i kamkoliv po Praze; byt je u stanice metra a 9 linek tramvají, poblíž vnitřního okruhu. Snadno zaparkujete na ulici v modré rezidenční zóně; návštěvy najdou i místo zdarma.

Neváhejte se se mnou spojit a zeptat se na další informace. V ​bytě jsem spokojeně sám bydlel více než 15 let. Výhodou je tichost a nízké poplatky za byt: včetně vody a tepla činí 1788 Kč.

Cosy, fully furnished apartment in a new brick building, with excellent commute connection. Large, quiet and bright room facing south, into the backyard. Spacious bathroom with a bathtub; entrance hall. The flat is sold inclusive of furniture and appliances.

Palmovka quarter is going through gentrification just as it happened in neigbouring Karlin. New appartment buildings and modern offices blend with the original spirit of the quarter and make it possible to open new hip places, shops and services. Just recently opened e.g. new cafés, bakery, snack shop, restaurant, pizza napolitana, flower shops and open air lounge/bar.

Just 10 minutes takes you to city center by car or urban transport (flat is next to subway "B" and 9 tram lines). Easy parking on the street either residential blue zones or free for visitors.

Do not hesitate to contact me and ask for more information. I happily lived in this flat for over 15 years and apprecitated the quietness and light.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu7446
Dispozice1+kk
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
Užitná plocha32
VybavenoVybaveno
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Bezbariérový přístup
MHD 2 minuty pěšky
Výtah

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDU Balabenky
🚶 128 m (2 min)
PoštaPraha 8
🚶 409 m (5 min)
ObchodNáš chléb
🚶 205 m (2 min)
BankaKomerční banka
🚶 423 m (5 min)
RestauracePřízemí
🚶 96 m (1 min)
Lékárna
🚶 361 m (4 min)
ŠkolaZŠ Na Balabence
🚶 413 m (5 min)
Mateřská školaMateřská škola Kotlaska
🚶 337 m (4 min)
SportovištěFitness
🚶 272 m (3 min)
Hřiště
🚶 336 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.