Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+1 • 60 m² bez realitkyHrádecká, Plzeň - Doubravka, Plzeňský kraj

Určeno ke spolubydlení
Hrádecká, Plzeň - Doubravka, Plzeňský kraj
Měsíční nájemné3 000 Kč


Do velkého pokoje v bytě 2+1 v Plzni - Doubravce hledám dvě kamarádky/kamarády či pár na spolubydlení. Byt je částečně zrekonstruovaný, panelový dům zrekonstruovaný úplně - plastová okna, zateplení, nový výtah, pokoj může být vybavený novým nábytkem a TV, součástí bytu je základní vybavení kuchyně, pračka, lednička, sporák s troubou, vysavač, ... Pokoj je zcela neprůchozí s dvěma samostatnými dveřmi - do předsíně a do kuchyně. Zcela nová výmalba, podlaha apod. Jedná se o atraktivní lokalitu na samotném kraji Plzně - Doubravky, těsně u konečné trolejbusu č. 16. Výborná dopravní obslužnost (trol. 16, bus 28, N3, N6, ... před domem; bus 30 (na ZČU) pár minut) i občanská vybavenost (Penny, potraviny, Tesco Express, MAT, několik trafik, restaurace a hospody, pošta - vše v dosahu, max. pár minut). Z okna výhled na Chlum - les v těsném sousedství, ideální na kolo, běh apod. Parkování z obou stran domu. Cena včetně všech energií (elektřina, voda, plyn, společná TV) 3000 Kč/os. měsíčně. Samozřejmostí rychlý internet. Preferuji studenty - já sám studující, pohodový a nekonfliktní. K dispozici od června 2010.

Room for two people in flat in quiet part of Pilsen city. Great position (Public transport, shops, ...). CZK 3000/month/person.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu74514
Dispozice2+1
VlastnictvíOsobní
Plocha60
Podlaží5
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.