Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+kk • 59 m² bez realitkyNovohradská, České Budějovice - České Budějovice 6, Jihočeský kraj

Novohradská, České Budějovice - České Budějovice 6, Jihočeský krajMHD 1 minuta pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Parkování • Garáž • Balkón 5 m² • Sklep 5 m²
Měsíční nájemné15 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


Nabízím touto cestou k pronájmu moderní byt 2+kk o výměře 59m2 + 5m2 balkon. Byt se nachází ve 2.patře s výtahem. K bytu si lze pronajmout i venkovní či garážové parkovací stání. Ke garážovému parkovacímu stání pak náleží i prostorná sklepní kóje určená např. k úschově věcí.

Byt působí velmi světlým a moderním dojmem, navíc je zde dostatek přirozeného denního světla. Byt se skládá z prostorné vstupní chodby, luxusní koupelny s vanou, umyvadlem a WC. Následuje prostorný obývací pokoj s moderní a vysoce kvalitní kuchyňskou linkou značky Sykora kuchyně, která je plně vybavena zabudovanými spotřebiči (indukční deska, trouba, digestoř, myčka a lednice s mrazákem). Z obývacího pokoje je nejen přímý vstup na balkon orientovaný do zahrady, ale i do sousední prostorné ložnice či dětského pokoje.

Bytový dům Novohradská se nachází v širším centru Českých Budějovic s výbornou dostupností a občanskou vybaveností (nedaleko je například základní a mateřská škola, zastávky MHD, pošta, prodejna potravin, a v neposlední řadě i bohaté sportovní vyžití v okolí). Samotný dům je postaven za pomoci nejmodernějších technologií a jsou v něm použity pouze kvalitní a luxusní materiály pro maximální komfort a spokojenost jeho obyvatel. Zároveň si majitelé potrpí na slušné nájemníky, čímž je zajištěn klid v domě, udržování pořádku a obecně dobrých sousedských vztahů.

Některé obrázky jsou pouze ilustrativní, nemusejí odpovídat 100% konkrétnímu bytu (např. barva kuchyně atd.). Přesně rozložení bytu viz přiložený půdorys.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu746883
Dispozice2+kk
Dostupné od21. 10. 2022
Podlaží2
PENBB - Velmi úsporná
Užitná plocha59
VybavenoČástečně
StavNovostavba
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Sklep 5 m²
Výtah
MHD 2 minuty pěšky
Balkón 5 m²
Parkování
Garáž

V okolí nemovitosti najdete

MHDMladé – točna
🚶 126 m (2 min)
PoštaČeské Budějovice 8
🚶 69 m (1 min)
Obchod
🚶 93 m (1 min)
BankaČSOB
🚘 2 247 m (6 min)
RestauraceU Maxe
🚶 95 m (1 min)
LékárnaDr. Max
🚘 2 691 m (7 min)
Škola
🚶 120 m (1 min)
Mateřská školaMŠ Zeyerova
🚘 1 646 m (4 min)
Sportoviště
🚶 428 m (5 min)
Hřiště
🚶 592 m (7 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.