Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+kk • 57 m² bez realitkyJankovcova, Praha - Holešovice

Jankovcova, Praha - Holešovice
Cena2 850 000 Kč

Tato nemovitost již od 12 087 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Hezký, prostorný byt 3+kk o rozloze 57 m2 v přízemí cihlového domu. Byt je po rekonstrukci včetně nové kuchyně (pl. sporák), nové koupelny (vana). Plovoucí podlahy a dlažba. WC a koupelna oddělena. V bytě praktická komora, kabelová TV, bezpečnostní dveře. 2 místa parkování ve dvoře. Perfektní spojení do centra cca 10min, metro Nádraží Holešovice. Byt je družstevní, převod do OV cca konec r. 2011. Cena k jednání. RK NEVOLAT!!

Nice, spacious apartment 3 + kk an area of 58 m2 in floor brick house. The apartment is renovated including new kitchen, a new bathroom (shower). Floating floors and tiles. WC and bathroom separately. In practical apartment house, cable TV, security door. 2 posts in the parking yard. The perfect connection to the center 10 minutes, Metro Railway station Holesovice. The apartment is a cooperative, the condominium in 2011.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu75005
Dispozice3+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha57
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.