Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 36 m² bez realitkyZáběhlická, Praha - Záběhlice

Rezervováno
Záběhlická, Praha - ZáběhliceMHD 2 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah • Parkování • Garáž • Balkón 3 m²
Měsíční nájemné11 000 KčUšetříte 1 000 Kč12 000 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč
+ Vratná kauce14 000 Kč


Pronajmu zařízený byt 1+kk, 35m2, výtah, balkón. Osobní vlastnictví, cihlová budova, postaveno v roce 2002, 4.nadzemní podlaží (3. patro). Dispozičně ideálně řešený vzdušný byt, orientace na východ. Byt disponuje obývacím pokojem s kuchyňským koutem (25,4 m2), vstupní chodbou (3,9 m2), koupelnou se sprchovým koutem a toaletou (2,9 m2) a balkónem (2,5 m2). K bytu náleží vyhrazené podzemní garážové stání, které je možné si za poplatek pronajmout. V bytě jsou nová kvalitní plastová okna s vynikající termoizolací. Zúčtovatelná měsíční záloha na služby 3.000,- Kč (voda, teplo, poplatky) plus náklady na elektřinu, které se převádí přímo na nájemce (cca 500 Kč). Voda a topení je řešeno dálkově (teplárna). Byt je energeticky nenáročný, dům je zateplený a navíc se jedná o vnitřní byt umístěný mezi dalšími byty, skoro žádné tepelné ztráty.

LOKALITA: Praha 10, ul. Záběhlická u Hamerského rybníku, blízko metra Strašnická nebo Pankrác. Výborná dostupnost do centra, občanská vybavenost v místě (poliklinika, obchody, restaurace, sportovní areál Hamr), zastávka V Korytech je pouhou minutu od domu. Pokud se vydáte opačným směrem, tak po minutě chůze se ocitnete ve zcela jiném světě - stojíte u Hamerského rybníku, kde je spousta možností volnočasového vyžití ( běh, vycházky se psem, v zimě bruslení, tenis atd., nebo naopak posezení s přáteli v pravém vinném sklípku nebo zahradní restauraci u rybníku). Kolem Hamerského rybníka taktéž vede cyklistická stezka. Náruživí běžci ocení trasu vedoucí až k Hostivařské přehradě, která vede malebnými zákoutími starých Záběhlic a Hostivaře, aniž by se nadýchali automobilových zplodin.

Byt se nabízí podle přiložené fotodokumentace včetně kompletního vybavení: vestavěná skříň v chodbě, pračka, lednička, vyvýšené dvojlůžko s velkým úložným prostorem (lze např. naležato zasunout kolo), obývací stěna, dvojkřeslo, židle, jídelní stůl, konferenční stolek, menší sedačka, základní nádobí.

Výhodou bude předložení platné pracovní smlouvy, z níž bude možné odvodit stabilní platební schopnost nájemce, předložení kontaktu na předchozího pronajímatele bude výhodou.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu753450
Dispozice1+kk
Dostupné od27. 11. 2022
Podlaží4
Typ budovyCihla
Stáří10 - 30 let
ProvedeníStandardní
Užitná plocha36
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
VytápěníVzdálené

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Parkování
Garáž
Balkón 3 m²
Výtah
MHD 2 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDV Korytech
🚶 177 m (2 min)
PoštaPraha 41
🚘 1 701 m (3 min)
Obchod
🚶 201 m (2 min)
BankaČeská spořitelna
🚘 1 718 m (3 min)
RestauraceHAMR Záběhlice
🚶 327 m (4 min)
LékárnaDr. Max
🚶 737 m (9 min)
Škola
🚶 634 m (8 min)
Mateřská školaMateřská škola Na Chodovci
🚘 1 576 m (4 min)
SportovištěHamr
🚶 362 m (4 min)
Hřiště
🚶 312 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.