Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 49 m² bez realitkyVrchlického, Praha - Košíře

Vrchlického, Praha - KošířeMHD 1 minuta pěšky • Vybaveno • Výtah • Sklep 3 m² • Lodžie 6 m²
Měsíční nájemné14 400 Kč

+ Poplatky za služby4 400 Kč
+ Vratná kauce25 000 Kč


Nabízím k dlouhodobému pronájmu vybavený byt 2+kk po rekonstrukci v panelovém domě v ul. Vrchlického, Praha 5-Košíře, 5 min. jízdy tramvají od stanice metra Anděl.

Bytová jednotka s celkovou plochou 49 m2 zahrnuje obývací pokoj s kuchyňským koutem, ložnici, předsíň, koupelnu s vanou a toaletou, zasklenou lodžii přístupnou z obývacího pokoje, komoru/spižírnu přístupnou z venkovní chodby a sklepní kóji (čistě obytná plocha 39 m2). Byt nabízím s následujícím vybavením-ložnice: manželské lůžko, předsíň: vestavěná skříň, botník, věšák, obývací pokoj: rozkládací pohovka s úložným prostorem, kobereček, konferenční stolek, knihovní regály, televize se set top boxem, jídelní stůl se dvěma židlemi, kuchyňský kout: kuchyňská linka, lednička s mrazničkou, myčka nádobí, elektrická trouba a elektrická varná deska, mikrovlnná trouba, pračka). Byt obsahuje zakázkové bezpečnostní protipožární vstupní dveře. V domě je k dispozici výtah a oplocený rekonstruovaný dvůr s dětským pískovištěm. Byt je dispozičně vhodný pro 1 osobu či pár.

Záloha na služby zahrnuje elektřinu, vodu, topení, poplatky spol. vlastníků jednotek a internet (wi-fi) a odpovídá obsazenosti bytu 1 osobou (v případě obsazenosti 2. osobou odpovídající navýšení zálohy). Poplatky za služby jsou ročně zúčtovatelné dle skutečnosti. Kouření v bytě není dovoleno.

Na přiložených fotografiích je byt zobrazen v původně plně zařízeném stavu; aktuálně je byt k pronajmutí s vybavením popsaným výše.

Byt je k dispozici od 01.03.2023.

Platba nájemného možná v CZK (14 400+4 400 poplatky) či v EUR ( 590+180 poplatky).

WE SPEAK ENGLISH! FOREIGNERS WELCOME :-)

A furnished, renovated apartment for a long-term rent in a prefab at Vrchlického street, Prague 5-Košíře, a 5-minute tram ride from the Anděl metro station.

The apartment unit with a total area of 49 m2 includes a living room with kitchenette, bedroom, hall, bathroom with tub and toilet, glazed loggia accessible from the living room, pantry accessible from the outdoor hallway and a cellar (the purely residential area includes 39 m2). The apartment is at disposal with the following equipment - bedroom: double bed, hall: built-in wardrobe, shoe rack, hanger, living room: sofa bed with storage space, small carpet, coffee table, bookcase, TV, dining table with two chairs, kitchenette: kitchen unit, refrigerator with freezer, dishwasher, electric oven and electric hob, microwave, washing machine. The apartment contains a security anti-fire entrance door, the house has an elevator and a fenced yard with a children's sandpit. With regard to the layout, the apartment is suitable for 1 person or a couple.

The deposit for services includes electricity, water, heating, fees to unit owners community and internet (wi-fi) and corresponds with the occupancy by 1 person (in case of a 2nd person additional increase in fees applies). Service fees are billable annually according to real usage. Smoking is not allowed in the apartment.

The attached pictures show the initially fully equipped apartment; the apartment is currently for rent with the above mentioned equipment.

The apartment is available from 1 March 2023.

Monthly payment of rent is possible in CZK (14,400 CZK + 4,400 CZK fees) or EUR (590 EUR + 180 EUR fees). Payment in EUR is preferable.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu753466
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 3. 2023
Podlaží5
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha49
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Lodžie 6 m²
MHD 2 minuty pěšky
Sklep 3 m²
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHDU Zvonu
🚶 146 m (2 min)
PoštaPraha 56
🚶 825 m (10 min)
ObchodVečerka
🚶 176 m (2 min)
BankaKomerční banka
🚘 1 961 m (4 min)
RestauraceU Zvonu
🚶 118 m (1 min)
LékárnaLékárna Erbenova
🚶 297 m (4 min)
ŠkolaGMVV
🚶 447 m (5 min)
Mateřská školaMŠ Grafická
🚶 575 m (7 min)
Sportoviště
🚘 1 448 m (6 min)
Hřiště
🚶 267 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.