Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 33 m² bez realitkyTřebohostická, Praha - Strašnice

Třebohostická, Praha - StrašniceMHD 5 minut pěšky • Vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné15 000 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


Plně zařízený byt 1+kk v novostavbě (projekt "Rezidence Novostrašnická) s výbornou dopravní dostupnosti. Přístup je bezbariérový. Jedná se o byt, který byl dokončen letos a poprvé ho nabízíme k pronájmu.

Nachází se 9min pěšky od metra Strašnická a 7min od zastávky Limuzská (linky tramvaje: 7,16, autobusové linky: 177, 188, 195). Deset minut od bytu je hypermarket Tesco a prodejna DM.

V bytě je velký obývací pokoj s rozkládacím gaučem, pracovním stolem s židlí, plně vybavená kuchyňská linka a pult, který se využívá i jako jídelní stůl. Součástí bytu je komora. Všechny spotřebiče jsou zcela nové (lednička, myčka, pračka, kombinovaná trouba/mikrovlnka, sklokeramická deska, vysavač, fén na vlasy, žehlička...). Byt je díky velkému počtu nestandardně velkých oken a orientaci na západ velice světlý. Okna jsou osazena kvalitními venkovními žaluziemi, která v létě zase zajistí příjemné stínění. Byt má ústřední vytápění. V lokalitě je nabízeno internetové připojení od Vodafone.

Nájem je 15 000 Kč, měsíční poplatky jsou 2 500 Kč, elektřina se platí dle spotřeby.

Byt nabízíme k dlouhodobému pronájmu (na rok, prodloužení dle domluvy). Ihned k nastěhování. V bytě se nekouří. Domácí mazlíčky bohužel neubytováváme :)

Fully furnished 1+kk apartment in a new building ("Residence Novostrasnická" project) with excellent transport accessibility. Access is barrier-free. This is an apartment that was completed this year and is being offered for rent for the first time.

It is located a 9-minute walk from the Strašnická metro station and a 7-minute walk from the Limuzská stop (tram lines: 7, 16, bus lines: 177, 188, 195). Ten minutes from the apartment is a Tesco hypermarket and a DM store.

The apartment has a large living room with a sofa bed, a desk with a chair, a fully equipped kitchen and a counter that can also be used as a dining table. The apartment includes a storage room. All appliances are brand new (refrigerator, dishwasher, washing machine, combination oven/microwave, ceramic hob, vacuum cleaner, hair dryer, iron...). The apartment is very bright thanks to the number of large windows and the orientation to the west. The windows are fitted with high-quality outdoor blinds, which provide pleasant shading in the summer. The apartment has central heating. Internet connection from Vodafone is offered in the location.

Rent: 15 000 CZK/month. Fees in addition to the rent: 2 500 CZK (for two persons), plus energy costs (electricity).

We offer the apartment for long-term rent (for a year, extension by agreement). Immediately ready to move in.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu753490
Dispozice1+kk
Dostupné od27. 11. 2022
Podlaží2
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha33
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 2 minuty autem
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHDLimuzská
🚶 451 m (5 min)
PoštaČeská pošta - Depo Praha 701
🚘 2 437 m (6 min)
ObchodPotraviny
🚶 694 m (8 min)
BankaČeská spořitelna
🚘 1 770 m (4 min)
RestauraceJídelna TTC
🚶 167 m (2 min)
LékárnaU Dráhy
🚘 1 965 m (5 min)
ŠkolaZákladní škola Brigádníků
🚶 750 m (9 min)
Mateřská školaŠkolka Mašinka
🚶 183 m (2 min)
SportovištěTJ Sokol Strašnice
🚘 1 724 m (4 min)
Hřiště
🚶 363 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.