Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 78 m² bez realitkyJana Růžičky, Praha - Kunratice

Jana Růžičky, Praha - Kunratice
Měsíční nájemné14 000 Kč


 Byt je v moderním panelovém domě (13 let starý), má 2 ložnice, obývací pokoj, vybavenou kuchyň, lodžii, koupelnu, WC a vstupní halu s vestavěnou skříní.

Vestavěné skříne jsou také v obou ložnicích. Obývák a kuchyně jsou vybaveny centrální klimatizací. Všechny spotřebiče jsou elektrické.

Výhled z obýváku a z kuchyně na Kunratice a okolí. Velký sklipek je v suterénu. Vstupní dveře i sklipek jsou vybaveny zabezpečením proti vloupání. Dům je vybaven výtahem.

K dispozici je také garáž pro jedno auto v místě, za slevněné nájemné 1,000 Kč/měsíc.

Dvě stanice Metra jsou vzdáleny 4 minuty autobusem, 12 minut pěšky k metru Chodov.

Poplatky zahrnují zálohu na elektřinu, studenou a teplou vodu, vytápění a podobné služby použité nájemníkem a placené během roku vlastníkem bytu. Vyúčtování bude jednou za rok nebo při ukončení nájmu.

Dlohodobý nájem možný.

 This flat is in modern apartment building (13 year old), it has 2 bedrooms, living room, furnished kitchen, balcony, bath room, WC and entry hall with build-in closet.

Build-in closets are also in both bedrooms. The living room and the kitchen have a central air-conditioning. All appliances are electrical.

A view from the living room and the kitchen is over the village Kunratice and the open area. A relatively large storage room is located in a basement. The entry door into the flat and into the storage room are secured against uninvited persons. The building is equipped with an elevator.

Available is also 1-car garage in the same location for a discounted rent 1.000 Kč/month.

The subway (Metro "C") is just 4 minutes away with bus or 12 minutes walking distance to a station Chodov.

The security fee includes coverage for utility bils and other services provided to renters and payed by the owner through the year. It will be adjusted per actual reading once a year or at the end of the lease.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu7541
Dispozice2+1
VlastnictvíOstatní
Plocha78
Podlaží5
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.