Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 120 m² bez realitkyMusílkova, Praha - Košíře

Rezervováno
Musílkova, Praha - KošířeMHD 1 minuta pěšky • Vybaveno • Garáž • Terasa 40 m²
Měsíční nájemné30 000 Kč

+ Poplatky za služby7 200 Kč
+ Vratná kauce60 000 Kč


Nabízíme k pronájmu světlý prostorný byt 3+kk s velkorysou terasou. Byt se nachází ve 4. patře domu kolaudovaného v roce 2013 a skládá se z obytné části o rozměru 80,5m2 a terasy 40 m2.

Předsíň je vybavena prostornou vestavěnou šatní skříní a botníkem. Kuchyně je vybavena vestavěnými spotřebiči – 2 x lednice, mrazák, trouba, myčka, digestoř a dále nabízí velmi komfortní úložný prostor pro 3-4členou domácnost.

Obývací pokoj, který je přímo napojený do otevřené kuchyně, je vybaven koženým gaučem s úložným prostorem a rozkladem pro příležitostné spaní, TV stěnou a jídelním stolem s bílými koženými židlemi. Velmi dobře je v bytě vyřešena koupelna, která nabízí dostatek prostoru a je vybavena komfortní rohovou vanou, dvojumyvadlem, topným žebříkem, pračkou s integrovanou sušičkou LG. WC je umístěno zvlášť s vlastním umyvadlem. V ložnici je možné ponechat postel a další šatní skříně. Dětský pokoj není vybaven. Dostatek úložného prostoru poskytuje také komora vybavená policovým systémem.

Byt je velmi světlý s orientací na J, V a S. Z každého pokoje je možné vstoupit na terasu/lodžii, jež nabízí velkorysých 40m2 a je vybavena základním zahradním nábytkem. Terasa je tak skvělým prostorem pro grilování, posezení, hry s dětmi, cvičení, sušení prádla atd.

Byt bude při předání nájemců kompletně vymalován, zařízen svítidly dle fotografií a dle dohody jsou k dispozici závěsy/záclony.

Pronájem činí 30.000 Kč bez záloh. Aktuální zálohy na teplo, teplou vodu, úklid atd jsou cca 5689 CZK/měsíc. Zálohy na elektřinu činí 1340CZK/měsíc a je zafixována do 4/2023. (Odhad na příští rok je vzhledem k cenám plynu a energie vyšší - cca 10-11000 CZK zálohy a 2000 CZK elektřina).

K bytu dále náleží sklep a 2 garážová stání přímo v domě. Součástí domu je také velká zahrada, do které mají přístup residenti a není určena pro venčení psů. Všechna okna jsou orientována do klidné části zahrady a žádné není exponované přímo do ulice.

Okolí je vybaveno školkami, školou, gymnáziem, v bezprostřední blízkosti se nachází i obchody a služby. Velkou výhodou lokality je dostupnost na tramvaj (cca 2min pěšky) a následný dojezd cca 8min na Anděl.

Pro sportovce a milovníky přírody je v bezprostřední blízkosti lesopark Cibulka a park Klamovka, oblíbený je též blízký park Ladronka.

Byt je aktuálně v pronájmu a bude volný od 1/2023. Prohlídka je možná po předchozí dohodě a za přítomnosti současných nájemníků.

Realitní makléři Nevolat; Nepsat(pokud nemáte hned nájemníka na prohlídku)

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu754542
Dispozice3+kk
Dostupné od3. 12. 2022
Podlaží4
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha120
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa 40 m²
MHD 1 minuta pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDKavalírka
🚶 99 m (1 min)
PoštaPraha 120
🚶 536 m (6 min)
ObchodPotraviny
🚶 113 m (1 min)
BankaKomerční banka
🚶 199 m (2 min)
RestauraceU sousedů
🚶 35 m (0 min)
LékárnaMagistra
🚶 92 m (1 min)
Škola
🚶 199 m (2 min)
Mateřská školaStudio Lentilka - sourk. školka
🚶 176 m (2 min)
Sportoviště
🚶 522 m (6 min)
Hřiště
🚶 186 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.