Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 80 m² bez realitkyMuškova, Praha - Kunratice

Muškova, Praha - Kunratice
Měsíční nájemné11 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč


Nabízím k pronájmu byt v novostavbě v klidné ulici v Kunraticích, lokalita Zelené údolí u Krčského lesa. Garážové stání v ceně. Byt o velikosti 86m2 včetně balkónu je členěn následovně: obývací pokoj + kk 30,68m; pokoj I 16,58m; pokoj II 11,5m; WC 1,64m; koupelna 5,74m; předsíň 9,98m; komora 3,34m. Komora je kompletně vybavena vestavěnými skříněmi. Plovoucí podlaha v pokojích je ze světlého masivního dřeva. Velká plastová okna dávají bytu světlost a vzdušnost, výhled do dvora a do klidné ulice, z balkónu výhled na Krčský les. Byt je včetně kuchyňské linky, součástí myčka nádobí a sklokeramický čtyřplotýnkový sporák s troubou.

Cena pronájmu - 15000,- včetně poplatků. Pouze nekuřáci a bez zvířat.

Pronájem od února 2012, na 1 rok s možností prodloužení. RK nevolat!

We offer to rent an apartment in a new building on a quiet street in Kunratice, Green Valley location by the Krč forest. Garage parking included. Apartment size 86m2 including the balcony is structured as follows: living room + kitchen 30.68 m, 16.58 m Room I, Room II, 11.5 m, 1.64 m wc, bathroom 5.74 m, 9.98 m hall, chamber of 3.34 m. The chamber is fully equipped with built-in wardrobes. The flooring in the rooms with light solid wood. Large flat plastic windows give an airy lightness, view of the court and in a quiet street, off the balcony view of Krč forest. The kitchen includes dishwasher and glass-ceramic stove with oven.

The amount does not include charges for electricity backup.

Lease for 1 year with possibility of extension.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu75667
Dispozice3+kk
Podlaží4
Plocha80
VybavenoNevybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.