Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 5+kk • 130 m² bez realitkyNebovidska, Praha - Malá Strana

Nebovidska, Praha - Malá Strana
Cena11 950 000 Kč

Tato nemovitost již od 50 679 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Luxusní, zajímavý 5-ti pokojový byt na Malé Straně, ve jedinečné lokalitě. Historicky cenný Markvartský Dům pochází z roku 1642, v jehož přízemí je příjemná restaurace. Společné prostory domu jsou po opravě. Byt - přestavba půdního prostoru provedená roku 1997 - je ve velmi dobrém stavu a skládá se z obývacího pokoje s krbem, jídelního prostoru a kuchně s terasou, tří ložnic, kanceláře (možnost čtvrté ložnice), dvou koupelen (každá s wc), a vstupní haly. Z oken výhled na starou Prahu. Z okna obývacího pokoje je výhled na Pražský hrad. Celkově velmi osobitý půdní byt s prostorným balkonem, na kterém si můžete v klidu vychutnat například snídani. Bydlení v centrální lokalitě, přesto stranou od turistického ruchu. V bezprosřední blízkosti jsou parky Petřín a Kampa, nedaleko Malostranského náměstí. Velmi dobrá dostupnost do celé Prahy - kousek od domu je tramvajová zastávka Hellichova, odtud jste za 4 minuty u Národního Divadla či za 8 minut u Anděla. Nebo pěšky po Karlově mostě na Staré Město. Zvláště vhodné pro investici - v bytě je nájemník se smlouvou do IX/2008. Reálná cena nájmu 35 - 40 000 Kč/měsíc.

K nastěhování: 1/10/2008

 Luxurious, charming, rooftop 5 room apartment in Old Town Prague- GREAT LOCATION right next to park Kampa and 5 min walk to park Petrin. Historical house (Markvartsky) built in 1642 with a pleasant restaurant on a ground floor. Spacious apartment reconstructed in 1997 is with a fully equiped kitchen with a terrace, living room with a fireplace and a view of a Prague Castle, 3 bedrooms, office, 2 bathrooms and an entrance hall. Very central location but very quiet street. 10 min walk to the Charles Bridge or center of Prague. Good investment. Rentable for 35-40 CZK per month.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu7590
Dispozice5+kk
VlastnictvíOstatní
RizikaPrověřit »
Plocha130
Podlaží3
Typ budovyOstatní

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.