Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem domu 3+kk • 75 m² bez realitkyResslova, Polná - Polná, Kraj Vysočina

Resslova, Polná - Polná, Kraj Vysočina
Měsíční nájemné5 500 Kč


Rodinný domek po celkové rekonstrukci 15km od Jihlavy, 20minut chůze od centra. Dva sklepy, kůlna, zahrada 350m čtverečních. Dřevěné stropy, polovina domu dřevěné podlahy, původní dřevěné dveře. V interiéru použity v maximální míře přírodní materiály. Plynový kotel s centrálně řízený termostatem, ústřední topení, možnost vytápění krbovými kamny. Dům je plně vybavený, plynový sporák, lednice, pračka, kuchyňská linka, skříně, postele, dětský pokoj s postelí pro dítě 3-10 let. Vlastní studna, napojení na místní kanalizaci. Dům na kraji města, přímo pod hrází malého rybníka. Okna otočená na jižní stranu. Zahrada osázená ovocnými stromy a vínem.Zahrada vyžaduje lehkou ale pravidelnou údržbu. V městě všechny možné služby, autobusová zastávka na Jihlavu 3 minuty od domu. V případě zájmu, možnost jednání o prodeji za cca 2mil kč.

Vhodný pro mladou rodinu s jedním nebo dvěma dětmi. Dětské hřiště 2 minuty od domu. Fotky domu a interiéru v průběhu srpna, nebo na vyžádání pošlu mailem.

K nastěhování: 10/10/2008

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu7592
Dispozice3+kk
VlastnictvíOstatní
Plocha75
Podlaží1
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.