Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 30 m² bez realitkyŽitomírská , Praha - Vršovice

Určeno ke spolubydlení
Žitomírská , Praha - Vršovice
Měsíční nájemné10 500 Kč


Volný od 1.srpna.

30 m pokoj v podkroví v rekonstruovaném mezonetovém bytě (každý pokoj ve svém patře) v 5. a 6. patře cihlového domu v Žitomírské ulici na Praze 10 u 2 tramvajových zastávek Vršovické náměstí a Oblouková (200 m od domu).Pokoj je s vlastní koupelnou a wc, manželskou postelí, velkým pracovním stolem, televizí s dvd a videorecordérem, internetem 10mbit a kabelovou televizí UPC s 35 programy v ceně. Byt je 2+1 s prostornou, kompletně zařízenou kuchyní (bez myčky), jídelním stolem, lednicí, mixérem, talíři, skleničkami, příbory a veškerým kuchyňským nádobím. Spolubydlící je velmi příjemný solventní mladý muž z Itálie studující FAMU. Byt je kompletně zařízen, zajišťuje perfektní soukromí a klid, ideální pro studenta. Všechny obchody jako potraviny, drogerie, pekárna, masna,domácí potřeby, elektro,ovoce a zelenina,banky,pošta a úřady v blízkém sousedství Vršovického náměstí.

Nájemné je 8500 + 2000 za poplatky a energie.

Free from 1st August

30 sq. Meter room in the attic of renovated duplex 2 bedroom apartment (one room/one floor) in the 5th and 6 floor of the house in Zitomírska street in Prague 10, 2 tram stops Vrsovicke namesti and Obloukova (200 m from the house),10mins from city center by tram, night trams work perfectly.Room with private bathroom and toilet, double bed, large desk, television with DVD and videorecorder, 10Mbit internet and cable TV with 35 programs from UPC included. Apartment 2 +1 with a spacious, fully equipped kitchen (no dishwasher), dining table, refrigerator, blender, plates, glasses, cutlery and all cooking utensils. Flatmate is a very nice young solvent man from the Italy,studying a film school. Fully furnished, providing perfect privacy and tranquility, ideal for the student. The location has got all shops, drug stores, pharmacy, grocieries, banks, post office,bakery, fruit and vegetable stores in close neighbourhood. Rent is 8500 + 2000 for utilities and energy.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu76104
Dispozice2+1
VlastnictvíOsobní
Plocha30
Podlaží5
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.