Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 30 m² bez realitkyŽitomírská, Praha - Vršovice

Určeno ke spolubydlení
Žitomírská, Praha - Vršovice
Měsíční nájemné10 500 Kč


Pokoj má 30 m2, je opravdu čistý, pěkný a ve výborném stavu. Nábytek je kompletní, šatník, jednolůžko, stůl z masivu, pohovka + 2 křesla, psací stůl se židlí, velká nábytková stěna s mnoha úložnými prostory, TV s kabelovou televizí UPC, hdd, Internet je 10 Mbit s kabelem nebo wi-fi, vlastní koupelna - sprchový kout a vana s masážemi, záchod také soukromý. Kuchyň je společná s druhým podnájemcem (druhý pokoj se nachází v horním patře ) a je plně vybavena - lednice, kombin plynový sporák s el.troubou, mikrovlnná trouba, mixér, talíře, nádobí , příbory, skleničky apod.

Lokalita je Žitomirska 2 - ne rušná ulice,obchody a služby v bezprostřední blízkosti domu, 2 zastávky tramvají do 2 minut chůze, noční tramvaje, 5 tramvajových linek. 2 zastávky tramvají odsud je nákupní centrum Eden s Tesco, 3 zastávky tramvají je Náměstí Míru - metro, chůzí do centra 10 min z nám. Míru.

Pokoj je volný od 1. září. Spolubydlící je příjemný dospělý mladý muž z Austrálie. Nájemné je 8500 a poplatky 2000 Kč. Zahrnuje všechny energie, internet, kabelovou TV a poplatky.

Hello, the room has 30sq meters,is really clean, nice and in perfect condition. Furniture is complete, wardrobe, single bed, wooden table, sofa + 2 armchairs, writing desk with chair, large furniture wall with many storage room, tv with cable tv, hdd. Internet is 10 mbits with cable or wi-fi, own bathroom - shower and bathtube with a massage mode, toilet also private. The kitchen is common with the second room (it is situated in the upper floor,not disturbing downstairs) and is fully equipped - fridge,stove, gas cooker,microwave, blender, frier, washing machine plates, cuttlery, glasses etc.

Location is Zitomirska 2 - more quiet street close to all the shops and services, 2 tram stops within 2 mins of walk, night trams, 5 tram lines. 2 tram stops from here is shopping mall with Tesco, 3 tram stops is namesti Miru - metro, walk distance to the center.

Room is free from 1st June, accomodation is possible from 1st of September in the room upstairs till the lower one is freed. The rent is 8500 and utilities 2000 czk. Includes all energies, internet, cable tv and utilities.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu76116
Dispozice2+1
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha30
Podlaží5
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.