Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 90 m² bez realitkyLucemburská, Praha - Žižkov

Lucemburská, Praha - ŽižkovVybaveno
Měsíční nájemné13 500 Kč

+ Poplatky za služby1 920 Kč


Nabízíme k okamžitému nastěhování světlý byt v patře s výhledem do zeleně v ulici Lucemburská ve třetím patře. Byt má 3 oddělené pokoje (čtvereční metry: 12, 24, 30), koupelnu, záchod, kuchyň, předsíň. Ponecháno veškeré vybavení včetně pračky, lednice s mrazákem, elektrického sporáku, připojení internetu a kabelové televize UPC, 3 postelí (2x pohovka upravitelná na dvojlůžko), vestavěných skříní, skříňových stěn a klavíru. Topení je po rekonstrukci s vlastním plynovým kotlem. Okna jsou nová dvojitá plastová zaručující minimální hluk z ulice.

Celý byt byl vymalován v roce 2014. V lednu 2010 částečně zrekonstruována koupelna. Na zemi je v chodbách plovoucí podlaha, v kuchyni, na záchodě a koupelně jsou PVC dlaždice, v pokojích jsou parkety a na nich koberec. Toaleta má vlasní místnost. V domě je výtah.

Pejsci nám nevadí, k venčení lze využít malou zahrádku ve vnitrobloku, rosáhlý park vrchu U svatého kříže leží 5 minut klidnou chůzí od bytu.

Dům je naproti nákupnímu centru Palác Flóra. Zastávka autobusu, tramvaje i stanice metra se nachází cca tři minuty klidné chůze od domu. Parkování je možné za úplatu v garážích přes ulici.

Cena nájmu je 13500Kč

Poplatky tvoří jen záloha 1920 Kč na vodu a úklid společných prostor Poplatky za plyn, vodu, elektřinu a jiné služby budou převedeny na nájemce.

Upřednostňujeme dlouhodobý nájem. Vratná kauce 20 000Kč bude uložena na bankovním účtu, splatnost ve dvou splátkách lze dohodnout

We would like to offer you a light apartement in a floor with windows looking to green in the Lucemburská street 3rd floor. You can move in immediately. The apartement has 3 extra rooms (squaremeters: 12, 24, 30), a bathroom, a toilet, a kitchen, a hall and corridors. There were all needed equipements (incl. washing maschine, coolroom, oven, inductive hotplates, UPC internet access incl. ethernet, UPC TV with HBO, 3 beds (it means 2 sofa), many cases, cupboards, and a piano) left. The heating is after exchange (12/2009) with own gas combi boiler. The windows are new and plastic, they have good sound isolation. The apartement was redecorated in year 2014. The lift is in the house. The pets are allowed. You can use small garden inside the block of houses.

The house is in front of shopping centre Palác Flóra. The bus and tram stop even underground station are in touch throught 3 minutes walking from house. The parking (a place lease) is possible in the undergroung garage in the immediate vicinity. The rent is Kč 13500. The charges Kč 1920. All the other payments for energy, gas, internet will be passe to the resident. The refundable deposit makes 20 000 Czech koruna, which can split in two payments.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu76287
Dispozice3+kk
Podlaží3
Plocha90
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.