Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+1 • 64 m² bez realitkyVdovská, Ostrava - Muglinov, Moravskoslezský kraj

Vdovská, Ostrava - Muglinov, Moravskoslezský krajŠkola 4 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Parkování • Garáž • Sklep 3 m² • Lodžie 6,7 m²
Měsíční nájemné11 900 Kč

+ Poplatky za služby1 770 Kč
+ Vratná kauce25 200 Kč


Pronájem částečně vybaveného bytu 2+1, 64 m2 ve Slezské Ostravě, ul. Vdovská.

Nabízím k pronájmu prostorný byt 2+1 s lodžií. Jedná se o pronájem přímo majitelem (neplatíte provizi RK za zprostředkování).

Byt se nachází v cihlovém domě po revitalizaci (plastová okna, zateplení, střecha, rozvody...) a nabízí promyšlenou a prostornou dispozici. Při vstupu do bytu jste ve větší předsíni, kde je dostatek místa na vestavěné skříně. Dále jsou zde dva samostatné pokoje - ložnice a obývací pokoj s lodžií přes celý pokoj. Lodžie je zasklená, orientovaná na východní stranu a je zde dostatek místa pro posezení. Navíc je zde vyvedená také zásuvka 220V. Koupelna je řešená se sprchovým koutem, s instalovanou pračkou, nad kterou je topný el. žebřík. WC je samostatné. V kuchyni je moderní kuchyňská linka se spotřebiči a dostatek místa pro jídelní kout.

Byt prošel v roce 2016 rekonstrukcí u níž se udělaly podlahy v chodbě a kuchyni, podhledy s bodovým osvětlením, elektroinstalace s datovými rozvody do všech pokojů, koupelna s WC i omítky.

V přízemí domu se nachází bezbariérově dostupný sklep a společná kočárkárna.

V rámci okolí domu je vytvořené veřejné parkoviště před domem, revitalizovaný dvůr pro děti, nedaleko jsou obchody, školy i školky, poliklinika, MHD a do centra města či nákupního domu to máte 5 minut autem. Skvělé sportovní vyžití pak nabízí blízké Komenského sady nebo vodní areál SAREZA cca 15 min chůze. Výborná je i pěší dostupnost do centra Ostravy, Centrum-Masarykovo nám. cca 15-20 min. chůze.

Lokalita nabízí výborné možnosti parkování zdarma přímo vedle domu. Pokud byste měli zájem, je možné si k bytu také pronajmout garáž (18m2), která se nachází 300 m od bytu v obdobném domě. Garáž je zateplená s novými vraty, elektroinstalací.

Základní nájemné činí 11.900,-Kč/měsíc+ zálohy (vodné, stočné, topení, teplá voda) 1.770,- Kč/měsíc. Dodavatele energií a dalších služeb (elektřina, plyn, internet) si nájemník sjednává individuálně.

Veškeré vybavení bytu je možno ponechat.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu763474
Dispozice2+1
Dostupné od1. 2. 2023
Podlaží3
PENBC
VytápěníÚstřední
ProvedeníStandardní
Plocha64
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
Typ budovyOstatní
Stáří10 - 30 let
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

Pronájem bez kauce
Lodžie 6,7 m²
Garáž
Sklep 3 m²
Parkování
MHD 2 minuty autem

V okolí nemovitosti najdete

MHDSídliště Muglinov
🚶 606 m (7 min)
PoštaOstrava 12
🚶 461 m (6 min)
ObchodPenny
🚘 971 m (3 min)
BankaČeská spořitelna
🚘 2 228 m (6 min)
RestauraceU Dvořáčků
🚶 742 m (9 min)
LékárnaModrý Pavilon
🚶 696 m (8 min)
ŠkolaZákladní škola Pěší
🚶 401 m (5 min)
Mateřská školaMŠ Jaklovecká
🚶 584 m (7 min)
SportovištěSC Ostrava
🚘 2 873 m (8 min)
Hřiště
🚘 1 503 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.