Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+kk • 45 m² bez realitkyDružstevní, Litoměřice - Litoměřice, Ústecký kraj

Rezervováno
Družstevní, Litoměřice - Litoměřice, Ústecký krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné5 200 Kč

+ Poplatky za služby3 300 Kč


Pronajmu byt 2+kk od 1.1.2017, byt je po rekonstrukci a se zaskleným balkonem v panelovém domě s výtahem,cena 5200,- + poplatky cca 3300,- (pro dvě osoby).Byt je 5 min. od centra Litoměřic. Veškerá občanská vybavenost nedaleko domu, vlaková a autobusová zastávka do 3 min. Parkovací plochy přímo u domu. Vynikající dopravní spojení do Prahy a na D8 (poblíž nový most gen. Chábery).Byt prošel kompletní rekonstrukcí (kuchyň, koupelna, WC, podlahy, elektroinstalace aj.).Nová fasáda a výtah. Vratná kauce 16tis. Kč.

We offer a small flat near the centre of Litomerice town, disposition 2+kk with balkony, 45 m2, on 3rd floor (elevator too). A good connection to the Prague by car (cca 35 min.) and also by train. Flat is totally new and repaired (WC, bathroom, kitchen etc.). Call or sms 777043115 we speak English or Germany.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu76349
Dispozice2+kk
Podlaží3
Typ budovyPanel
Plocha45
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.