Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 44 m² bez realitkyTaussigova, Praha - Kobylisy

Rezervováno
Taussigova, Praha - KobylisyMHD 3 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Parkování • Sklep 1,2 m²
Měsíční nájemné14 000 Kč

+ Poplatky za služby4 200 Kč
+ Vratná kauce14 000 Kč


Pronajmeme udržovaný, částečně zařízený byt 2+kk o rozloze 44 m2 v Praze 8 – Ládví. Byt se nachází v 11. (nejvyšším) patře zatepleného panelového domu s plastovými okny, orientace oken jihovýchod. Energetický audit má hodnotu C. K dispozici prostorný výtah. Byt je částečně vybaven – v ložnici je velká šatní skříň, kuchyňská linka IKEA s elektrickou varnou deskou a troubou, digestoří a myčkou, dále pračka přizpůsobená koupelně s malou vanou. V předsíni věšák, dvě vestavěné skříně, malá skřínka, botník a velké zrcadlo. WC samostatné, v oknech žaluzie. K bytu náleží malá uzamykatelná kóje, lze ji vybavit věšáky na dvě kola. Dům je až ke dveřím bytu bezbariérový. Do bytu je zaveden optický kabel na internet a televizi. Byt je vybaven bezpečnostním zařízením. Pro všechny tři byty na patře je k disposici uzamykatelná prostorná lodžie. Jako bonus se nabízí ničím nerušený výhled na Prahu.

Předností bytu je skvělá dopravní dostupnost - metro Ládví je do 5 minut chůze od domu (změřeno), ve stejné vzdálenosti je autobusová a tramvajová zastávka. U metra se nachází OC Ládví se supermarketem Albert, dalšími obchody a kavárnou. Naproti OC je supermarket PENNY. Mezi supermarkety je pravidelné tržiště. V docházkové vzdálenosti nebo dvě stanice autobusu je Kaufland. V blízkosti metra je několik restaurací. Na procházku i sport je k disposici blízký Ďáblický háj, další sportovní vyžití nabízí nedaleké kurty pro tenis či beach volejbal, 10 minut přímým busem je 50 m bazén Šutka. Základní škola je v sousedství a mateřská asi 5 min. pěšky. Parkování hned u vchodu, v případě nedostatku místa je do 3 minut chůze parkoviště v ulici Davídkova s dostatečnou kapacitou.

Poplatky jsou stanoveny na 4 200 Kč reálně podle záloh určených dodavateli od 1. 1. 2023, počítáno na dvě osoby. Energie jsou včetně elektřiny, v případě zájmu si může nájemce odběrné místo převést na sebe.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu763679
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 2. 2023
Podlaží12
PENBC - Úsporná
Užitná plocha44
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Parkování
Domácí mazlíčci vítáni
Sklep 1,2 m²
MHD 4 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDŠimůnkova
🚶 323 m (4 min)
PoštaPraha 82
🚶 280 m (3 min)
ObchodPotraviny
🚶 149 m (2 min)
BankaKomerční banka
🚶 410 m (5 min)
RestauracePizzerie Giovanni
🚶 373 m (4 min)
LékárnaBenu
🚶 262 m (3 min)
ŠkolaZUŠ Taussigova
🚶 230 m (3 min)
Mateřská školaMateřská škola a jesle Heřmánek
🚶 466 m (6 min)
SportovištěTJ Sokol Kobylisy
🚘 2 010 m (6 min)
Hřiště
🚶 224 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.