Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej chaty, chalupy 3+1 • 91 m² bez realitkyJavorník, Rudník - Javorník v Krkonoších, Královéhradecký kraj

Javorník, Rudník - Javorník v Krkonoších, Královéhradecký kraj
Cena1 490 000 Kč

Tato nemovitost již od 6 319 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej novodobě rekonstruované chalupy v krásném prostředí Krkonoš. Chalupa se nachází na konci vesnice Javorník, na hranici Krnap-u. Poskytuje jak dostatek soukromí, tak i přímý přístup do Krkonošské přírody. Zároveň se v blízkosti (10km) nacházejí i lyžařské areály a další místa k aktivnímu odpočinku.

Přes velký pozemek poskytující dostatek soukromí protéká nádherný potok. K chalupě kromě pozemku cca 3000m náleží zcela krytý přístřešek na parkování auta, součástí stavení je i zabydlené podkroví, dřevěná kůlna na nářadí a menší podsklepení. Chalupa je připojena na el. sít 220/380V, vytápění buďto akum. nebo krbovými kamny, disponuje vlastním zdrojem pitné vody a odpadní jímkou. Uvnitř v přízemí se nachází jedna větší místnost s samostatnou kuchyní, předsíň a velká, plně zařízená koupelna se saunou. Podkroví je rozděleno na větší, v současnosti obývanou část (cca 5 lůžek) a menší podkroví, které lze využít jako dodatečné odkládací prostory.

Chalupa je ihned k nastěhování, ideální pro rodinu s dětmi vyžadující pohodu, klid a čisté prostředí v přírodě. Na prodej z rodinných důvodů, zatím přímo od majitele, tudíž bez navýšení o poplatky a zároveň je možnost individuálního přístupu a dohody. Rádi Vám vše ukážeme osobně a zodpovíme Vaše případné další dotazy.

For sale - well maintained mountain cottage in Krkonose. The cottage is located just at the edge of Krkonose National Park, with the land over 3000 square m has plenty of privacy as well as direct access to the natural resources of Krkonose. At the same time the sport centers (ski and others) are still easily reachable (10km).

The cottage has a traditional look, built with bricks and stone, inside renovated to the up-to-date needs. It contains 1 main room with a side kitchen, entry hall, and a large bath room with sauna. Upstairs it does have a living space capable of accommodating 5-6 people. Additionally, there is a tool-shad built next to the cottage, and it does have a fully-covered space for car-park.

Technically - cottage is connected to 220/380V, heat-storage or fireplace-like stove can be used, has its own source of drinking water + own drainage.

The cottage is immediately available, being sold for family reasons. So far no real-estate is involved, that means no additional fees and the offer is more flexible. We will gladly show you around in case of your interest - or feel free to ask over the email or via the phone (English or Czech).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu76387
Dispozice3+1
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha91
Podlaží2
Typ budovyCihla

Vybíráte ?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.