Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 19 m²Václavská, Brno - Staré Brno, Jihomoravský kraj

Václavská, Brno - Staré Brno, Jihomoravský krajMHD 2 minuty pěšky • Vybaveno • Parkování
Měsíční nájemné12 900 Kč

+ Poplatky za služby3 210 Kč
+ Vratná kauce25 000 Kč


Nabízíme k pronájmu jednotku R3.114 o celkové výměře 19 m2, která je k dispozici od 1.3.2023. K dispozici je ve stejném komplexu několik jednotek ve velikosti 1+kk, 2+kk a 2+1 pro 2- 4 osoby.

Jedná se o pronájem kompletně vybavené jednotky o dispozici 1+kk v nově zrekonstruovaném domě. Součástí vybavení kuchyně je plně zařízený kuchyňský kout, včetně lednice, sklokeramické desky, mikrovlnné trouby, varné konvice, digestoře a dřezu. Jednotka je vybavena pracovním stolem se židlemi, dvěma postelemi umístěnými v mezonetu a prostornou skříní. Koupelna nabízí sprchový kout, záchod a umyvadlo se zrcadlem. V budově je k dispozici společná prádelna, kde se nachází vždy pračka a sušička. Součástí bytové jednotky je internetové připojení. Ke každé bytové jednotce je možné sjednat parkovací kartu s 50% slevou.

Cena 12 900 Kč + 2 000 Kč energie + 1 210 Kč služby + 25 000 Kč vratná kauce + jednorázová platba 5 000 Kč administrativní poplatek.

Jednotky se nachází v lukrativní oblasti v bezprostřední blízkosti centra Brna. Samotné centrum Brna je dostupné v pěší vzdálenosti. V těsné blízkosti se nachází jeden z největších dopravních uzlů v Brně – Mendlovo náměstí, které Vám zajistí bezproblémové spojení na brněnské univerzity. V okolí se nachází několik obchodů, restaurací, barů, posiloven a ostatních služeb, které Vám zpříjemní žití na tomto místě.

O aktuální dostupnosti a podmínkách Vás budeme rádi informovat. Nejme realitní kancelář, neúčtujeme si provizi.

Rádi se s Vámi setkáme na osobní prohlídce.

We offer for rent unit R3.114 with a total area of 19 m2, which is available from 1.3.2023. There are several units available in the same complex in the size of 1+kk, 2+kk and 2+1 for 2-4 people.

This is a rental of a fully equipped unit available 1+kk in a newly renovated building. Part of the kitchen equipment is a fully equipped kitchenette, including a fridge, glass ceramic hob, microwave oven, kettle, hood and sink. The unit is equipped with a desk with chairs, two beds located in a maisonette and a spacious closet. The bathroom offers a shower, a toilet and a sink with a mirror. There is a common laundry room in the building, where there is always a washing machine and a dryer. Internet connection is part of the apartment unit. It is possible to arrange a parking card with a 50% discount for each apartment unit.

Price CZK 12,900 + CZK 2,000 utilities + CZK 1,210 services + CZK 25,000 refundable deposit + one-time payment of CZK 5,000 administrative fee.

The units are located in a lucrative area in the immediate vicinity of the center of Brno. The center of Brno itself is within walking distance. One of the largest transport hubs in Brno - Mendlovo náměstí - is located in the immediate vicinity, which will provide you with a problem-free connection to Brno's universities. In the vicinity there are several shops, restaurants, bars, gyms and other services that will make living in this place more pleasant.

We will be happy to inform you about the current availability and conditions. We are not a real estate agency, we do not charge a commission.

We will be happy to meet you for a personal tour.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu763928
Dispozice1+kk
Dostupné od1. 3. 2023
Podlaží1
PENBG
Plocha19
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Pronájem bez kauce
MHD 2 minuty pěšky
Parkování

V okolí nemovitosti najdete

MHDVáclavská
🚶 189 m (2 min)
PoštaBrno 3
🚶 281 m (3 min)
ObchodVečerka
🚶 118 m (1 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 191 m (2 min)
RestauraceU Putny
🚶 130 m (2 min)
LékárnaLékárna Fakultní nemocnice u svaté Anny
🚶 234 m (3 min)
ŠkolaMŠ Mendlovo nám.
🚶 315 m (4 min)
Mateřská školaBrno, Kamenná 21
🚶 737 m (9 min)
SportovištěBig One Fitness
🚶 131 m (2 min)
Hřiště
🚶 440 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.