Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 4+kk • 105 m² bez realitkyKrásova, Praha - Žižkov

Krásova, Praha - ŽižkovMHD 1 minuta pěšky • Výtah • Garáž • Sklep 15 m² • Terasa 10 m²
Cena15 689 000 Kč

Tato nemovitost již od 66 536 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Exkluzivní nabídka nového bytu 4+kk s terasou a zahradou v oblíbené lokalitě Žižkov. Byt o ploše 95 m² s krytou terasou 10 m² a vlastní zahradou 44 m². K bytu náleží velký sklep 15 m².

Praktická dispozice, 3 ložnice orientované do klidné ulice na východ, obývací pokoj se zahradou na jihozápadní stranu do klidného vnitrobloku s upravenou zelení.

Kvalitní provedení a vybavení, předokenní žaluzie na slunné straně bytu, dřevěná okna s izolačními trojskly, velkoformátové obklady a dlažby v koupelnách, sanita Laufen Pro, bidetové sprchy, dubové podlahy s podlahovým vytápěním, nadstandardní výška dveří 2,1 m, videotelefon, přístupy do budovy na čip. Garážová stání ke koupi přímo v domě.

Žádaná a hustě osídlená lokalita, v sousedství Vysoké školy ekonomické v Praze a mnoha významných kulturních i byznysových institucí, v okolí mnoho restaurací a všechny služby. Zároveň blízko zeleně, 5 minut pěšky Riegrovy sady.

Skvělý byt pro rodinu s dětmi, ale i pro milovníky centra Prahy, se všemi službami v okolí, přitom s unikátní možností posezení na vlastní zahrádce.

Pro bližší informace a prohlídky kontaktujte prodejce.

Exclusive offer of a new 4+kk apartment with terrace and garden in the popular location of Žižkov. Apartment with an area of 95 m² with a covered terrace of 10 m2 and a private garden of 44 m². The apartment has a large cellar of 15 m².

Practical layout, 3 bedrooms to a quiet street to the east, living room with a garden to the southwest to a quiet inner block with landscaped greenery.

High-quality design and equipment, window blinds on the sunny side of the apartment, wooden windows with insulating triple glazing, large-format tiles and floor tiles in the bathrooms, Laufen Pro sanitary ware, bidet showers, oak floors with underfloor heating, extra-standard door height of 2.1 m, video telephone, access to buildings on a chip. Garage parking available for purchase directly in the house.

A desirable and densely populated location, in the neighborhood of the University of Economics in Prague and many important cultural and business institutions, many restaurants and all services nearby. At the same time, close to greenery, a 5-minute walk from Riegrovy sady.

A great apartment for a family with children, but also for lovers of the center of Prague, with all services in the vicinity, and with the unique possibility of relaxing in your own garden.

For more information and tours, contact the seller.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu764435
Dispozice4+kk
Dostupné od6. 2. 2023
Podlaží2
Typ budovyOstatní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha105
VybavenoNevybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa 10 m²
Výtah
MHD 2 minuty pěšky
Sklep 15 m²
Garáž

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDViktoria Žižkov
🚶 143 m (2 min)
Pošta
🚶 360 m (4 min)
ObchodLidl
🚶 49 m (1 min)
BankaRaiffeisenbank
🚶 310 m (4 min)
RestauraceSklep Restaurant
🚶 85 m (1 min)
LékárnaNemocnice na Žižkově
🚶 326 m (4 min)
ŠkolaZákladní škola a mateřská škola Jaroslava Seiferta
🚶 60 m (1 min)
Mateřská školaVeverka
🚶 51 m (1 min)
SportovištěTišerova škola boxu
🚶 397 m (5 min)
Hřiště
🚶 445 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.