Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+1 • 140 m² bez realitkyMichalovice, Mladá Boleslav - Podlázky, Středočeský kraj

Michalovice, Mladá Boleslav - Podlázky, Středočeský kraj
Cena5 695 000 Kč

Tato nemovitost již od 24 152 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Novostavba RD se nachází v nádherné a klidné lokalitě v těsné blízkosti zříceniny hradu Michalovická Putna (výhled z balkónu), nad údolím řeky Jizery, 3 km od centra Mladé Boleslavi. Druhým balkónem jde vidět nové 18-ti jamkové golfové hřiště s uměle osvětlenou akademií, součástí jeho komplexu je občanská vybavenost (restaurace, kosmetika, pedikúra, manikúra, kadeřnictví, rehabilitace, sauna, školka, ...) a ve výstavbě nový sportovní areál. Dům je kompletně zasíťován: voda, kanalizace, plyn, el., optické kabely - internet, telefon, kabelovka. V okolí jsou dokončeny všechny komunikace, chodníky, pěší zóna, v blízkosti MHD a koloniál. Velmi krásná a klidná lokalita. Velmi dobrá dostupnost do Liberce a Prahy, po dálnici do 30 minut.

Samotný RD byl zkolaudován na jaře roku 2006. Jedná se o nízkoenergetické rodinný dům od společnosti HAAS FERTIGBAU. Dům je dvojpodlažní, kdy v přízemí se nachází obývací část, kuchyň s jídelním koutem, pokoj pro hosty a sociální zařízení. V patře jsou tři pokoje a druhé sociální zařízení. Dále je součástí RD také garáž o velikosti 20 m2 a velká půda nad garáží. Vytápění v domě je plynové a v obývacím pokoji jsou krbová kamna s výměníkem, které jsou schopny teplo rozvádět do celého bytu. V oknech v přízemí jsou venkovní žaluzie a okna jsou ještě opatřena bezpečností fólií. V horním patře jsou žaluzie vnitřní a střešní okna mají zatemňovací rolety.

Pozemek má rozlohu 840 m2 a je na něm od loňského jara vysázená nová okrasná zahrada. Pozemek je oplocen, příjezdové a pochozí chodníky jsou zpevněny dlažbou. Na zadní část domu směrem do zahrady byl přistavěn altán. Na zalívání zahrady lze kromě standardní vody použít i voda dešťová, které je svedena do barelu v podzemí a vytahována ven čerpadlem.

Prosím ne RK, pouze přímý prodej.

K nastěhování: 1/3/2009

 

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu7660
Dispozice5+1
Typ budovyOstatní
Užitná plocha140
VlastnictvíOstatní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.