Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 76 m² bez realitkyHorácké nám., Brno - Řečkovice, Jihomoravský kraj

Horácké nám., Brno - Řečkovice, Jihomoravský kraj
Cena2 400 000 Kč

Tato nemovitost již od 10 178 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Naabízím ke koupi panelový, světlý byt 3+1 většího typu, Brno-Řečkovice, Horácké nám. V domě jsou nové stupačky. Letos bude celý dům zateplen a revitalizován (nová okna, balkóny, výtahy). 7.patro/13. CP bytu 76m2, Pokoje 20, 12, 12m2, kuchyň 9m2, šatna. Na podlahách lino. Balkón, sklep, výtah. Vestavěné skříně. V koupelně vana, pákové baterie. WC samostatné. Vytápění centrální dálkové, termostatické ventily, poměrové měřiče. Orientace bytu na Z (dva pokoje, kuchyň) a S (pokoj). Telefon, kabelová TV, internet. Volné ihned. Byt lze převést do OV ve lhůtě 1/2 roku. Jeho koupi tedy lze financovat úvěrem bez nutnosti ručení jinou nemovitostí.

Offer to purchase panel, bright apartment 3 +1 greater type-Řečkovice Brno, Horácké us. The house has new pegs. This year the entire house insulated, and a revitalized (new windows, balconies, elevators). 7.patro/13. CP apartment 76 m2, Room 20, 12, 12m2, kitchen 9m2, cloakroom. Lino on the floors. Balcony, cellar, elevator. Built-in wardrobes. In the bathroom tub, lever tap. Separate toilet. Remote central heating, thermostatic valves, ratio meter. The orientation of the dwelling (two bedrooms, kitchen) and S (room). Telephone, cable TV, internet. Available immediately. The apartment can be converted to private ownership within a period half of the year. Therefore, its purchase can be financed by a loan without a guarantee other properties.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu76755
Dispozice3+1
VlastnictvíDružstevní
Užitná plocha76
Podlaží6
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.