Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 50 m² bez realitkyČistovická , Praha - Řepy

Čistovická , Praha - ŘepyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné13 000 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč


Slunný zařízený byt s privátní zahrádkou (118 m2) v moderním rezidenčním komplexu s ostrahou v klidové části Prahy 6. Interiér tvoří obývací pokoj s přímým vstupem na terasu a zahradu, plně vybavený kuchyňský kout, zařízené základním nábytkem, 1 ložnice, koupelna s vanou a samostatné WC. Plovoucí podlahy, žaluzie, alarm, příprava pro kabelovou TV a internet, pračka, myčka, vlastní plynové topení, sklep. Zálohy na služby cca 2.500 Kč/měsíc. 1 parkovací místo v podzemní garáži za 1.000 Kč/měsíc. Nájemné CZK 12 000 měsíčně.

Sunny 1-bedroom furnished apartment with a small private garden (118 m2) in a modern residential complex with security , situated in a quiet Prague 6 neighborhood. It has living room with direct access to the garden with patio, fully fitted open kitchen, partly furnished, bathroom with bath tub, and a separate toilet. Cellar, built-in wardrobe in the entry hall, dishwasher, washer, laminated parquet floors, blinds, independent gas heating, alarm, prepared for cable TV and Internet connections installation. Prepayment for services approx. CZK 2.500/mo. Underground parking at CZK 1.000/mo. The monthly rent is CZK 12 000.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu77297
Dispozice2+kk
Podlaží1
Plocha50
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.