Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 67 m² bez realitkyRezlerova, Praha - Petrovice

Rezervováno
Rezlerova, Praha - PetroviceČástečně vybaveno
Měsíční nájemné10 500 Kč

+ Poplatky za služby5 500 Kč


Zrekonstruované 3+kk v klidné lokalitě Prahy - Petrovice.

Dispozice bytu: 2 samostantné pokoje, obývací pokoj (průchozí do kuchyně) + kk, koupelna, oddělené wc, lodžie, sklepní kóje.

Vybavení bytu: pračka, lednička s mrazákem, sporák na plyn, horkovzdušná trouba, UPC internet, rohová vana s whirpoolem, plastová okna. Možné nechat částecně vybavené nábytkem (postel, stůl, židle apod.), k dispozici jsou také skříně v každém pokoji.

Ideální pro rodinu, pár nebo 2-3 spolubydlíci. Drobné zvířectvo nevadí (např. kočka), pes NE. Pouze nekuřákům. Výborná dopravní dostupnost (MHD před domem, i noční bus), parkovaní před domem.

Ostatní vybavenost standardní (obchůdek ve vchodu domu, větší obchod do 1km), kousek do přírody, kousek k Hostivařské přehradě.

Cena pronájmu 10 500 Kč + poplatky (cca 5500 Kč včetně záloh elektřiny - 1000 Kč/m a plynu cca 200 Kč/m). Kauce ve výši jednoho nájmu. Vice informací a fotografie v poště.

K dispozici také sklep pro uskladnění menších věcí.

K dispozici o 1.4.2016

I'm offering reconstructed 3kk flat in a quite part of Prague.

There are two separate rooms and living room with kitchen corner, bathroom and toilet (separated rooms), balcony.

The rent includes washing machine, refrigerator, owen, UPC internet, whirpool in the bathroom, plastic windows. I can leave some furniture here. Best for family, young couple or 2-3 flatmates. Small animals allowed. No dogs. No smokers. Excellent traffic conditions, parking in front of the house. Near to the nature and to Hostivar.

Price: 10500 CZK + fees approx. 5500 CZK incl. electricity/gas. Deposit charge: one monthly rent. More information and photographs in my mail.

Available from 1/Apr/2016

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu77315
Dispozice3+kk
Podlaží5
Typ budovyPanel
Plocha67
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.