Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 3+1 • 100 m² bez realitkyJavorná, Horní Bradlo - Horní Bradlo, Pardubický kraj

Javorná, Horní Bradlo - Horní Bradlo, Pardubický kraj
Cena750 Kč

Tato nemovitost již od 3 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


V hornatém malebném prostředí Šumavy pro milovníky houbaření, sjezdového i běžkařského lyžování nedaleko Železné Rudy nabízíme k prodeji meší rodinný dům s dobrou dostupností, v blízkosti vleku i lesa vhodný k bydlení nebo rekreaci. Dům má přidělené číslo popisné s vlastním příjezdem a celý pozemek o výměře 1537m2 nacházející se chráněné krajinné oblasti v katastrálním území Javorná na Šumavě a části obce Javorná, katastrální pracoviště Klatovy.

Byl postaven před asi 80-ti lety velmi kvalitně z kamene a cihel, s vodovodem, žumpou a na pozemku přípojkou ke kanalizaci, ústředním topením . V 1. podlaží jsou 3 pokoje kolem 18-20 m2,menší kuchyňka a koupelna s wc. V podkroví je malý pokojíček u půdy. Schody do podkroví, půda a přistavěná část domu je ze zdravého suchého dřeva. Budova je z jedné třetiny podsklepena se schodištěm vedoucím přes stáj a sklep na dvorek. K domu je přistavěna dřevěná stodola.

Vzhledem k zanedbanému stavu domu, kdy jsou nutné rekonstrukce komínů, výměna kotle, nové omítky, podlahy, fasády, oken a případné zbourání stodol, jsme zohlednili prodejní cenu a pro rychlé zájemce nabízíme možnost jednání o její výši. Výhodou je také, že pro rekonstrukci domu není žádné památkářské omezení.CENA: 750.000,-Kč

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu77643
Dispozice3+1
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha100
Podlaží1
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.