Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 43 m² bez realitkyBiskupcova, Praha - Žižkov

Biskupcova, Praha - Žižkov
Cena2 300 000 Kč

Tato nemovitost již od 9 923 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


!!!!!!!!!!! Realitní kanceláře, nekontaktujte nás !!!!!!!!!!!

Nabídka bytu 2+kk o ploše 43m2 ve 4.patře cihlového domu na Praze 3. Dům po rekonstrukci - fasáda, střecha, výtah,stoupačky. Kuchyňský kout je vybaven plynovým sporákem s elektrickou troubou. Koupelna s vanou. Toaleta zvlášť. Vytápění WAF, ohřev vody karma. Plastová okna. Výhled do vnitrobloku. Pevná linka v domě,UPC(televize,internet). Součástí nemovitosti je sklep. Spoluvlastnický podíl na nebytovém prostoru a zahradě. Nízké poplatky. Dobrá dopravní dostupnost. V okolí 4 parky (Parukářka,Židovké pece,Pražačka,Vítkov). Na nemovitosti nevázne žádné zástavní právo či věcné břemeno.

!!!!!!!!!!! Realitní kanceláře, nekontaktujte nás !!!!!!!!!!!

We are selling the lightsome flat,43m2 (individual assets), which has 2 rooms (bedroom-10m2, living room (22m2). Entry to little kitchen(4m2)is from living room, to the bathroom is entry from bedroom. WC is separated, entry from hall. Wheating goes on gas same as gas flow-wheater.

The flat is on 4. floor, there is an elevator. The house, made from brick, is after complete reconstruction - new windows made from plastics, new elevator, cellars, facade, roof.

The house is clean and calm, neighbours are troublefree.

The flat is close to town center. For tube it takes only 5 minutes. For residents is possibility to park in the street. There is an internet connection. Close to flat are several grounds for walking.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu77864
Dispozice2+kk
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Plocha43
Podlaží4
Typ budovyCihla

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.