Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem chaty, chalupy 3+1 • 750 m² bez realitkyTřebín, Úštěk - Brusov, Ústecký kraj

Třebín, Úštěk - Brusov, Ústecký krajVybaveno
Měsíční nájemné7 000 Kč


Vhodné pro rodiny s dětmi. Chalupa se zahradou, krbem, zahradní houpačkou v krásném prostředí Českého středohoří. V podkroví dva pokoje s dvoulůžkem (možno přidat 1 lůžko), v přízemí velká obytná místnost s 2 - 3 lůžky, kuchyň, koupelna s vanou a teplou vodou, záchod, sklep. Výlety: 6 km půvabné gotické městečko Úštěk, památková rezervace, s jezerem Chmelař. Zřícenina hradu Helfenburg. Skanzen Zubrnice. A další. Cena:7.000,- za týden.

Suitable for families with kids. Cottage with garden, fire place in beautiful nature of České středohoří. Two attic rooms with two and three beds, big livingroom with 2-3 beds on ground floor, kitchen, bathroom with bathtub, toillet, cellar. Tips for trips: 6 km beautiful gothic town Úštěk with Chmelař lake, Helfenburg castle ruins. Zubrnice open-air museum. Price: 7.000,- per week.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu77947
Dispozice3+1
Podlaží2
Plocha750
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.