Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+1 • 300 m² bez realitkyK Tuchoměřicům , Praha - Přední Kopanina

K Tuchoměřicům , Praha - Přední Kopanina
Cena11 000 000 Kč

Tato nemovitost již od 47 456 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Prodej nadstandartního rodinného domu 5+1, 300 m2 vedle Nebušic-Přední Kopanina I. PP: schodiště, chodba, prádelna, herna, WC, sprcha, sauna, komora I. NP: předsíň + převlíkací prostor, obývací pokoj s kuchyňským koutem, schodiště, WC, pracovna, garáž II. NP (podkroví): schodiště, chodba, koupelna, sprcha, WC s bidetem, šatna, ložnice, 2x pokoj, balkon. Na podlaze plovoucí podlahy, koberce a dlažba. Interiér tvoří luxusní úprava od "Ranný Architekts", koupelna je vybavena od Villeroy&Boch, dále jsou v domě designová svítidla a moderní kuchyňská linka s vestavnými spotřebiči. Na pozemku okolo rodinného domu jsou okrasné porosty. Objekt je ve výborném technickém stavu. Garáž, zahrada, pozemek 442 m2. Dům se nachází hned za Nebušicemi na začátku Přední Kopaniny, kde se nachází známá mezinárodní škola.

This 300 sq.m. 4 bedroom house is perfect for a family. It contains a basement with stairway, corridor, laundry, play/hobby room perfect for kids, toilet, shower, sauna and a closet, a first floor with an entrance room with cloak room, living room with kitchenette, stairs, toilet, office and a garage, and a second floor with a stairway, corridor, bathroom (bath, shower, toilet with bidet), cloak-room, 3 bedrooms, and a balcony. All floors are either laminated, carpeted or tiled. Luxury interior by "Ranný Architects", bathroom designed in Villeroy&Boch, kitchen with modern equipment and designer lights. Decorative shrubbery surround the house. The building is in excellent condition and has a garage and a 442 sq.m. garden plot. The building is located behind Nebusice- in beginning of Predni Kopanina, where international school is located.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu77988
Dispozice5+1
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Plocha300
Podlaží2
Typ budovyCihla

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.