Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 75 m² bez realitkyVlastina , Praha - Liboc

Vlastina , Praha - LibocVybaveno
Měsíční nájemné15 000 Kč

+ Poplatky za služby5 000 Kč


Prostorný, světlý byt 3+1/Lodžie, 75 m2 + 4 m2, se nachází ve 2. patře čtyřpatrového klidného cihlového domu. K bytu náleží zděná garáž v domě, před domem možnost parkování i druhého auta!! Byt je po rekonstrukci luxusně vybaven - nová koupelna s masážní sprchou, krásná kuchyňská linka, vestavěné skříně, nová okna, sklep. Orientace jih a sever. Atraktivní a příjemná lokalita v těsné blízkosti rezervace Divoká Šárka a obory Hvězda.Z bytu přímo výhled na skály Divoké Šárky. K domu patří velká zahrada. 7 min. na metro Dejvická, autobusová zastávka přímo před domem, tramvaje cca 2 min. chůze. Vhodné pro cizince(5 min. na letiště) nebo jako atraktivní byt pro lidi, kteří mají rádi svůj klid a pohodlí. Možnost pronájmu krátkodobě i dlouhodobě, dle dohody. cena 21 000 kč (včetně poplatků 5000 Kč a garáže 1000 Kč)

Large, light flat 3+1/Lodžie, 75 m2 + 4 m2,on second floor with brick garage in the house and posibility to park another cas in front of the house. Flat is after reconstruction, luxury furniture - new bathroom with massage shower, new kitchen, new windows, fixture cupboard, cellar. Atractive place close to nature reserve Divoká Šárka and Hvězda. Orientation to south and north.A big garden belong to the house. 7 min. to metro Dejvická, bus station in front of the house, tram 2 min. Suitable for foreigners (5 min to the airport)or the people who likes luxury living and likes their comfort. Lease for short or long time posible. (price 21 000 CZK included montly fee 5 000 CZK + 1 000 CZK garage)

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu78128
Dispozice3+1
Podlaží2
Plocha75
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.