Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 60000 m² bez realitky-, Lhota u Olešnice - Lhota u Olešnice, Jihomoravský kraj

-, Lhota u Olešnice - Lhota u Olešnice, Jihomoravský kraj
Cena0 Kč


Okres: Blansko. Obec: Crhov u Olešnice. Prodej pozemků o celkové výměře cca 60.000 m2. Komplexní pozemkové úpravy v katastrálním území definitivně schváleny. Možnost provedení bezplatného vyměření pozemků v terénu v rámci pozemkových úprav.

Prodej přímo od vlastníka bez RK, právní služby při prodeji pozemků zajištěny zdarma. Specifikace pozemků: pozemek o výměře 992 m2 určen územním plánem k výstavbě RD, 1 NP, obytné podkroví (dle územního plánu se jedná o plochu čistého bydlení, již provedeno vyměření pozemku v terénu). Na tento pozemek navazuje další pozemek o výměře přibližně 7.000 m2, orná půda. Vše v rovině. Přístup z obecní cesty. Sítě v dosahu do cca 30 m, v obci plyn.

Ostatní pozemky jsou vedeny jako orná půda. Na jednom z nabízených pozemků se nachází vzrostlé stromy. Jako trvalý travní porost vedeny další 2 pozemky o výměře 783 m2 a 1086 m2. Bezproblémový přístup ke všem pozemkům.

Crhov leží v krásné klidné lokalitě 2 km od města Olešnice na Moravě, 8 km od Kunštátu. V Olešnici na Moravě je Ski-areál s celoročním provozem a snowboard park (areál s umělým zasněžováním a umělým osvětlením), koupaliště, dobrá občanská vybavenost. Dobrá dostupnost do Brna i v rámci IDS JMK, přibližně 40km. U Crhova se nachází přírodní park Svratecká hornatina, vede zde cyklotrasa. V Letovicích přehrada ke koupání a provozování vodních sportů.

Cena dohodou. Kontakt: 723 93 87 93, mfadrna@centrum.cz

Parzellen zum Verkauf in Tschechien (Mähren), Bezirk Blansko, Gemeinde Crhov u Olesnice. Totale Fläche 60,000 m2. Komplexe Grundstückregelungen im Katastralgebiet abgestimmt. Mögliches kostenfreies Vermessen der Gelände im Rahmen der Grundstückregelungen.

Verkauf direkt vom Besitzer, kostenfreie rechtliche Dienste beim Verkauf. Parzelle, Fläche 992 m2, geeignet zum Aufbau eines Familienhauses. Anschließend dazu ist Ackerfeld 7,000m2, beide auf ebener Erde. Zufahrt durch Gemeindeweg. Tiefbaunetz in der Nähe max. 30m, Gasleitung in der Gemeinde.

Andere Gelände sind als Ackerfelder registriert, auf einem eingewachsene Bäume. 2 Gelände als Grasfelder registriert (Flächen 783 m2 und 1086m2). Alle Gelände sind einfach Zugänglich.

Weitere Information: mfadrna@centrum.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu78196
VlastnictvíOsobní
Plocha60 000
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.