Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 1+kk • 423 m² bez realitkyP4,U Jezerky,těsně u parku Jezerka,metro a Arkády Pankrác 5min.Dům v oplocené zahradě, Praha - Nusle

P4,U Jezerky,těsně u parku Jezerka,metro a Arkády Pankrác 5min.Dům v oplocené zahradě, Praha - NusleVybaveno
Cena290 000 Kč

Tato nemovitost již od 1 251 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


1+kk/+terasa 11m2,z které je vidět na Pražský hrad.(jiho-západní orintace)+sklep-celk.pl.42,3m2,Obytná plocha 30m2.Prodává se včetně zařízení,4.patro cihlového domu umístěného v oplocené zahradě. Na metro Pankrác a obchodní centrum Arkády 5min.pěšky.Na podlahách pravé dubové parkety, vlastní ústřední programovatelné vytápění, v koupelně rohová vana.Kuchyň-lednička skloker,deska.Parkování před domem, nebo na nedalekém hlídaném parkovišti.K bytu patří sklep.Dům nemá výtah.Vlastnictví družstevní, převod do os. vlastnictví se plánuje během roku a půl. Anuita splacena.V současné době platba možná pouze v hotovosti, nebo zástavou jiné nemovitosti.Měsíční popl.celkem 1846Kč + el.plyn.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu78275
Dispozice1+kk
Podlaží5
Typ budovyCihla
Plocha423
VybavenoVybaveno
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.