Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 65 m² bez realitkyBořivojová, Praha - Žižkov

Bořivojová, Praha - ŽižkovVybaveno
Měsíční nájemné15 500 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč


Pronajmeme hezký, 65m2, půdní byt v lokalitě Žižkova s vynikající dostupností do centra města. Byt se nachází v 5p./6p. cihl. domu. Dům prošel kompl. rekonstrukcí, bytové jednotky se nacházejí v nově vestavěném půdním prostoru. Na podlahách jsou položeny parkety, okna dřevěná- Euro. Orientace bytu na J/Z. V kuchyňské lince jsou vestavěné elektrospotřebiče a plynový sporák. Topení plynové etážové. Koupelna s vanou a WC dohromady. V bytě zavedena pevná tel. linka. Je možno nechat jej částečně zařízený.Volný ihned.

We offer for rent a nice two-bedroom apartment on a recently renovated brick house with lift. Building went through a complete reconstruction ( new roof, elevator and facade). The flat is situated in Prague 3- Zizkov.Easy access to the center,infact the tram stop is nearby not even 1 minute walk.A useful area of the flat: 65m2. Nice wooden floors and paving. Equiped kitchen, incl. a dishwasher Built-in wardrobes,etc.The flat is furnished.Free immediately.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu78430
Dispozice3+kk
Podlaží5
Plocha65
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.