Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu • 132 m² bez realitkyTáborského nábřeží, Brno - Štýřice, Jihomoravský kraj

Táborského nábřeží, Brno - Štýřice, Jihomoravský kraj
Cena6 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 28 042 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Luxusní mezonetový ateliérový apartmán s velkou terasou do klidného vnitrobloku plného zeleně s výhledem na kostel umístěný v půdní vestavbě řadového bytového domu v těsném sousedství řeky Svratky v bezprostřední blízkosti absolutního centra Brna a brněnského výstaviště s výbornou dopravní dostupností, kompletní občanskou vybaveností a blízkostí zeleně.

V ceně bytu je zahrnuta i garáž v osobním vlastnictví o velikosti 30m2 s přístupností přímo z ulice ca 50 metrů od vchodu do domu vybavená vraty na dálkové ovládání a alarmem připojeným na pult centrální ochrany. Parkování je bezproblémové před domem i podél ulice.

Jednotka je umístěna v 5. a 6. nadzemním podlaží orientována terasou a galerií na jih, ložnicí a obytným prostorem s kuchyní na sever, řešená ve vysokém nadstandardu bydlení, kdy je spojen hlavní obytný prostor s kuchyní.

Na podlaze je po celé ploše dlažba s temperovaným vyhříváním, okna dřevěná Velux s dithermálním zasklením, v galerii a ložnici pokryté protisluneční fólií, na všech pak ještě bezpečnostní fólií. Koupelna disponuje dvojumyvadlem, závěsným WC, bidetem a rohovou vanou. Druhé závěsné WC je umístěno v samostatné místnosti. Jednotka je ve výborném technickém stavu – novostavba z roku 2006, nadstandardně vybavena – EZS, EPS, bezpečnostní dveře, vestavěný skrytý trezor, složitá elektroinstalace, klimatizace, zdroj teplé vody skrze průtokový ohřívač o výkonu 27 kW, videotelefon, kuchyňské elektrospotřebiče Siemens, kamerový systém na terase, laserové napojení na internetovou optickou síť, nábytek v celém apartmánu vyroben na míru, terasa disponuje podlahovým temperováním udržující tuto suchou po celé zimní období, na této je také vodovodní přípojka a elektrická zásuvka.

V domě není v současnosti výtah, ale tento je plánován s celkovou rekonstrukcí fasády domu během letošního roku.

Výčet místností

Otevřený prostor s kuchyní 46,37 m2

Ložnice 15,29 m2

Koupelna s WC 6,43 m2

Předsíň 6,33 m2

WC 0,89 m2

Galerie v patře 30,13 m2

Terasa 26,82 m2

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu78443
DispoziceOstatní
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Plocha132
Podlaží5
Typ budovyCihla

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.