Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+kk • 62 m² bez realitkyAlbrechtice v Jizerských horách, Albrechtice v Jizerských horách - Albrechtice v Jizerských horách, Liberecký kraj

Albrechtice v Jizerských horách, Albrechtice v Jizerských horách - Albrechtice v Jizerských horách, Liberecký kraj
Cena2 780 000 Kč

Tato nemovitost již od 11 790 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


62 m2 - Byt přímo u sjezdovky !!! Byt je mezonetový, ve druhém patře nového domu, vybaven kompletně novým nábytkem. Balkón s nádherným výhledem. Nová kuchyňská linka (nádobí, el. sporák, lednice, kávovar, myčka), barevná TV, koupelna s vanou, toaleta. Sklep. V domě je půjčovna lyží, lyžařská škola, vedle restaurace a obchůdek s potravinami. Parkování je před domem na bezplatném parkovišti.

Volný ihned.

Duplex apartment on the slopes !!! Pure nature. The apartment on the second floor of the new building, equipped with completely new furniture. Balcony with spectacular views. New kitchen (crockery, el. Stove, refrigerator, coffee maker, dishwasher), TV, bathroom with tub and toilet. Cellar. The house is a ski and bike rental, in addition to restaurants and grocery shop. Parking is in front of the free car park.

Available from 1 October 2014.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu78480
Dispozice2+kk
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Plocha62
Podlaží2
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.