Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+kk • 83 m² bez realitkyJirchare, Brno - Staré Brno, Jihomoravský kraj

Jirchare, Brno - Staré Brno, Jihomoravský kraj
Cena3 590 000 Kč

Tato nemovitost již od 15 488 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Byt v OV

Nabízím k prodeji exkluzivní cihlový byt 3+kk s klimatizací v centru Brna, ul. Jircháře. Byt se nachází ve 3. NP/4 s výtahem a má dva balkony! CP bytu je 83 m2.

Dispozice: Obývací pokoj s jídelním a kuchyňským koutem 30 m2, ložnice 14 m2, dětský pokoj 19 m2, chodba 11 m2, koupelna s wc 6 m2.

Byt je orientován na jih a je velmi světlý.

Byt je po kompletní a velmi povedené rekonstrukci, použity byly jen kvalitní materiály, značkové doplňky, výrobky a spotřebiče:

Klimatizace - Neoplazma LG, KL na míru, vestavěné spotřebiče zn. Fagor – indukční varná deska, myčka,...

el. programovatelná horkovzdušná trouba, digestoř s odvětráním ven, kuchyňský dřez zn. Franke, termostatická podomítková baterie s přepadem zn. Grohe, exkluzivní osvětlení celého bytu, vybroušené dubové parkety, dveře a zárubně zn. Sapeli, bezpečnostní vchodové dveře zn. Next, 6-ti komorová plastová okna, vestavěné skříně na míru v chodbě a ložnici zn. Indeco, wifi internet po celém bytě.

Parkoviště a park u domu, pěšky 5 minut k hlavnímu nádraží, dobrá lokalita vzhledem k rozšíření jižního centra města.

Internet + kabelová televize UPC. Příspěvek do fondu oprav 24,- Kč/m2.

Plánovaná kompletní revitalizace domu a to v příštích 3 letech.

V lokalitě ul.Jircháře a blízkém okolí se plánuje výstavba nových bytových i nebytových projektů, která by se měla realizovat během 3-5let a která velmi přispěje k posunutí této lokality do jedné z nejatrativnějších lokalit centra Brna! = dobrá investice

Dům je cihlový.

Appartment in privat property.

I am offering a three room appartment with aircondition and in higher standard. Total footage is 83m^2 (893ft^2) + two 3m^2 (32ft^2) balconies. Flat is in the 3rd floor out of total 4 and there is a lift in the house. There is also little basement (3m^2) going with the flat.

Livingroom with kitchen has 30m^2 (323ft^2); bedroom 14m^2 (151ft^2); bedroom 20m^2 (215ft^2); bathroom 6m^2 (65ft^2) and hall 10m^2 (108ft^2). Except of 20m^2 room (which is West oriented) are all rooms South orinented which makes the flat very sunny and light.

Flat is completely and succesfully renovated and were used only first class quality components.

Aircondition - LG Neoplazma; Grohe components in bathroom; Fagor top products with Induction; Franke; interior door Sapeli (with Wenge surface); exterior safety door Next (with Wenge surface from inside); design top quality lights; wooden floor (all rooms), marmoleum in kitchen and bathroom with hall are ceramic tiles; new plastic windows; wifi internet.

No problem parking just in front of the house. Great location. 5minutes of walk from main train station, 10minutes to Svobody square, etc.

There is planned complete renovation of whole house in coming 3 years.

In the close neighbourhood are growing new houses and old are being renovated. In the near future (3-5years) it is being expected as one of the most attractive locations in the center = good investment

Internet and cable TV (UPC).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu7858
Dispozice3+kk
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Plocha83
Podlaží3
Typ budovyOstatní

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.