Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 66 m² bez realitkyNa Výrovně, Praha - Řeporyje

Na Výrovně, Praha - Řeporyje
Cena3 990 000 Kč

Tato nemovitost již od 17 116 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Byt 3+kk – 65,8 m2/lodžie 17,3 m2/gar. stání/sklep v novostavbě, lze hypo, Praha 5 – Řeporyje, ihned

Nabízím k prodeji hezký byt 3+kk v překrásné moderní novostavbě z roku 2009 - v rezidenčním projektu „Nad Údolím“, na Praze 5, Řeporyje - ulice Na Výrovně. Jedná se o byt ve vysokém standardu, který se nachází ve 1. patře pětipatrového cihlového domu s výtahem K bytu náleží garážové stání a sklep v ceně (s výhodnou pozicí) v suterénu domu. Dispozice bytu je 3+kk s rozlohou 65,8 m2 + lodžie 17,3 m2. Rozměry místností: obývací pokoj + kk 23,5 m2, ložnice 12,4 m2, pokoj 10,6 m2, koupelna 5,7 m2, WC 1,3 m2, předsíň 9,2 m2. Byt má prostornou koupelnu, toaleta samostatně, dveře i okna - vše ve vyšším standardu a ve velmi dobrém zánovním stavu. V koupelně je rohová vana a přípojka na pračku, dlažba. Součástí bytů jsou také nejmodernější datové rozvody z optických vláken pro vysokorychlostní internet, rozšířené telefonní služby a digitální satelitní televizi, zavedený Alarm + bezpečnostní dveře. Dispozice bytu: orientace na jih s hezkým výhledem do okolí. Výborná investice.

K financování můžete využít také hypotečního úvěru. K nastěhování ihned. Jde o velmi žádanou a krásnou lokalitu s maximální občanskou vybaveností. Byt se nachází v chráněné krajinné oblasti Prokopského a Dalejského údolí. Výhodou je výborná dopravní dostupnost, od stanice metra B – Luka je vzdálen jen asi 800 metrů. V místě jsou základní školy a dětské hřiště. Pro sportovní vyžití je v blízkosti k dispozici několik sportovních areálů, plavecký a zimní stadion. Nespornou výhodou je také blízké velkoobchod Makro, supermarket BILLA, nákupní středisko Avion shopping park, nákupní centrum Metropole Zličín nebo Galerie Butovice s obchody, službami, restauracemi a multikinem. Odpočinek a relaxaci nabízí nedaleký rozsáhlý Centrální park s rybníky, místem pro děti a minigolfem. Další velkou výhodou je také snadná dosažitelnost špičkového zdravotnického zázemí nemocnic Na Homolce a v Motole.

Cena je 3 990 000 Kč za nemovitost. Vše je již zahrnuto v základní ceně. Záloha není. Odklad platby až na 6 měsíců po předání bytu. Nutno vidět.

Realitní kanceláře prosím nevolat!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu78675
Dispozice3+kk
VlastnictvíOstatní
RizikaPrověřit »
Plocha66
Podlaží2
Typ budovyCihla

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.