Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • Ostatní

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu • 330 m² bez realitkyHorní Bezděkov, Horní Bezděkov - Horní Bezděkov, Středočeský kraj

Horní Bezděkov, Horní Bezděkov - Horní Bezděkov, Středočeský kraj
Cena17 490 000 Kč

Tato nemovitost již od 75 455 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Společnost Pro-stavig s.r.o. nabízí v rámci svého programu pro rok 20010 luxusní sídlo, které splní věškerá Vaše očekávání týkající se kvality životního stylu. Náš program je Mulligan House, který naleznete v lokalitě Horní Bezděkov, v jehož blízkosti se nacházejí turisticky atraktivní místa jako Karlštějn, Křivoklát a Lány. Letiště Praha Ruzyně je dostupné do 15 minut, sportovní letiště Velká Dobrá do pěti minut.

Proč si vybrat právě Mulligan House? Lokalita je jedinečná svou bezprostřední blízkostí k Praze a zároveň k areálu Botanika (www.golfbotanika.cz), který poskytuje servis devítijamkového golfového hřiště, tenisových kurtů a relaxační zóny.

Pro náročného zákazmíka nabízí firma Pro-stavig v realizaci stavby kombinaci cihelných bloků, skla, dřeva a dalších materiálů, díky nimž se projekt stává jedinečným a neopakovatelným.

Vážení, klienti, pokud se rozhodnete vstoupit do projektu Mulligan House jako hráči golfu, uvažte základní ponaučení pana Mulligana:

1 Golf je jen hra

2 Neberte se při golfu tak vážně.

3 Stejně se golf nikdy nenaučíte pořádně.

A tak, pokud (ne) přistoupíte na hru pana Mulligena, jistě oceníte koupací jezírko se samočistící schopností., které je součástí relaxační zóny sídla, které Vám nabízíme. Tato solitérní vodní plocha dokresluje celkový koncept domu, který svými parametry mimořádně vyniká nad běžně nabízeným standartem.

RK NEVOLAT

Mulligan House – integrated concept of a residence featuring the update life style. Individual design in combination of unique materials. 900 m of land, built up area more than 200 m.

Location Horní Bezděkov, close to Botanika www.golf.botanika.cz, airport Praha Ruzyne -15 minutes, private airport Velka Dobra - 5 minutes.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu78742
DispoziceOstatní
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Plocha330
Podlaží2
Typ budovyCihla

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.