Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+1 • 94 m² bez realitkyAmforová, Praha - Stodůlky

Amforová, Praha - Stodůlky
Cena5 000 000 Kč

Tato nemovitost již od 21 571 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


 Byt je v příjemné lokalitě, 3 min. od metra (Luziny, B), odkud je to do centra 10-15 min. Přímo na patře je sklep o velikosti 8.5 m2. Okna v bytě jsou nová - plastová. Dům má kompletně nové fasádní zateplení. Byt má 1 balkón o vel. přes 6m2 a 1 rohovou lodžii (která momentálně slouží jako zimní zahrada), obojí zasklené. Koupelna i WC zrekonstruované se zděným jádrem. V bytě se kromě jiného nalézají 2 menší místnosti - přičemž jedna slouží jako rohová pracovna a druhá coby šatna. Kuchyň má vestavěné spotřebiče - myčka, trouba, lednička a mrazák; podlahovou krytinu tvoří plovoucí podlaha. V předsíni jsou vestavěné skříně a také plovoucí podlaha. Vchodové dveře jsou bezpečnostní. V pokojích je zatemnění v podobě žaluzíí. Obýváková stěna a sedací souprava zůstane v případě zájmu novým majitelům - Vám? V domě je k dispozici sušárna, mandl, ping-pongový stůl a samozřejmě výtah. Byt se nachází v 6. patře. Doslova pod okny se nachází obchod s potravinami, sportovní a dětská hřiště, mateřská školka a ZŠ (v blízkosti se nachází ještě další dvě). Nedaleko je k dispozici zimní stadion, tenisové kurty, minigolf, bruslařská dráha. Možnost příjemné procházky v blízkém parku (jedna z největších parkových ploch v Praze západ) s velkým množstvím zeleně a dvěma rybniky. Parkovací místa jsou přímo před domem. Další varianta pro parkování jsou volná místa v placených garažích, které se nalézají hned u domu. Do nákupního centra Zličín či Anděl je to bezmála 15 minut. Byt je družstevní.

K nastěhování: 01/04/2009

 Ideal place for family with children - near is a big park, roller skate park, minigolf, tenis, icehockey and shopping centers (10-15 minutes by subway), kindergarten and basic school. Parking is possible right before entrance or in garage (which is paid). There is a lift. You can use iron and drier and table tenis room. On the floor there is a 8,5 m2 cellar. The flat has 2 balconies - one is like a winter garden. The kitchen (with built-in appliances), bathroom and toilet are complete reconstructed. The flat also contains 2 little rooms ( as a clother room and closet).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu7892
Dispozice3+1
VlastnictvíOstatní
RizikaPrověřit »
Plocha94
Podlaží1
Typ budovyOstatní

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.