Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+kk • 55 m² bez realitkyČechyňská, Brno - Trnitá, Jihomoravský kraj

Čechyňská, Brno - Trnitá, Jihomoravský kraj
Měsíční nájemné2 050 Kč


 Neplatíte provizi !! Pronájem pokoje ve studentském bytě I. kategorie ulice Čechyňská Brno. Plocha pokoje. - 17m2. Pokoj má samostatný vstup je neprůchozí a dá se zamykat. Pokoje v bytě mají společné WC, koupelnu se sprchovým koutem a umyvadlem a kuchyňský kout s eletrickým sporákem. Každý pokoj je zařízený tímto nábytkem: válendy s úložným prostorem, psací stůl, šatní/policová skříň. V předsíni je kuchyňská linka, lednička a elektrický sporák. Celý byt je po rekonstrukci,. Dále je možno užívat dvůr, který je 200m2, zatravněný a pouze přináleží k jednomu domu. Na dvoře je možnost sušení prádla, opalování a grilování.

Od domu je 300m Lidl, 300m Tesco a Vaňkovka, 500m HL.N Brno a Bus nádraží Zvonařka. , Pokoj III. . nájem a zálohy 5250Kč/pokoj-2.os., 6150/pokoj-3.os. . Ceny jsou včetně záloh na inkaso bez internetu. Pronajímá se jen celý pokoj ( né lůžka – sami si rozhodnete s kým bydlíte na pokoji) Nabídka je pouze pro děvčata!!!!!!

Skládá se vratná jistina 5000Kč/osoba. ). Mohu poslat fotky bytu. Bližší inf na leotichy@atlas.cz RK NE!!!!

 

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu7900
Dispozice3+kk
VlastnictvíOstatní
Plocha55
Podlaží1
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.