Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+kk • 62 m² bez realitkyHáje, Praha - Chodov

Háje, Praha - Chodov
Cena2 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 10 602 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám družstevní byt 3+kk s balkonem. Byt po celkové, velmi vkusné rekonstrukci . Nová dlažba a plovoucí podlahy v celém bytě, nové všechny dveře, zděná koupelna i WC, nová kvalitní dřevená kuchyně na míru včetně spotřebičů (myčka whirplpool, nerez lednice a vestavěného nerez plyn.sporáku včetně horkovzdušné trouby Mora). V celém bytě jsou SDK podhledy- včetně zabudovaného bodového osvětlení v každé místnosti. Dětský pokoj – úprava zdi i stropu sádrovou stěrkou a benátskýmy stuky (omyvatelná malba ) V chodbě vestavěné skřině. V bytě se nachází komora zrekonstruovaná na šatnu. Balkon se nachází v ložnici, je zasklen a opatřen venkovní elektrickou roletou (možnost 100% tmy i za dne).

Bytová jednotka se nachází ve 3n.p z 7np panelového domu s výtahem o obytné ploše 62,12m2 včetně sklepa a balkonu. Dům je kompletně zrekonstruován, včetně fasád, zateplení a plastových oken se žaluziemi, nové vchodové dveře, schránky a opravené společné prostory domu.

Podlahová plocha 62,12m2 , plocha balkonu 1,68m2, plocha sklepa2m2. Umístění nemovitosti je v klidné časti Prahy 11 s výhledem na rodinné domy. Do bytu je přístup přes soukromou, zrekonstruovanou chodbu a dvoje bezpečnostní dveře. Telekomunikace, inter.sítě, kabel. Televize, ústřední dálkové topeni, teplá i studená voda. Veškerá vybavenost v okolí – škola, školka, zdravotnická zařízení, pošta, supermarket, kompletní síť obchodu a služeb. Parkovaní u domu. Stanice metra C cca 3min, MHD cca2min. Převod do OV během jednoho roku, byt není zatížen dluhem ani splátkami-nyní je nájemné 2100kc.Po osobní prohlídce a domluvě je byt možno prodat včetně luxusního zařízení.

A cooperative apartment 3+kc with balcony for sale. Apartment is after a very tasteful restoration. New tile and laminate floors throughout the apartment, all new doors, brick bathroom and toilet, new quality wooden kitchen made to measure, including the appliances dishwasher Whirpool, stainless refrigerator and built-in stainless steel gas cooktop, including hot air oven Mora). Throughout the apartment are the SDK includes a built-ceiling spot lighting in every room. Children's room - walls and ceiling treatment smears and Venetian plaster stuccos (washable paint). Built-in wardrobes in the hall. There is a newly restored cloak-room. Balcony is located in the bedroom, equipped with exterior glazing and electric blinds (option 100% of the dark during the day).

Housing unit is located in 3rd from 7 stores panel house with lift. Living space area of 62.12 square meters including balcony and cellar. The house is completely renovated, including the facade, insulation and plastic windows with sun-blinds, new exterior doors, mailboxes and shared areas of the house repaired.

Floor area of 62.12 square meters, the balcony area of 1.68 square meters, basement area two square meters. Location o is in a quiet part of Prague 11, with a view of the houses. The apartment is accessible via a private, renovated hallway and two security doors. Telecommunications, internet network cable included. TV, remote central heating, hot and cold water. All amenities in the neighborhood - schools, kindergartens, medical facilities, post office, supermarket, a complete network of sales and services. Parking at the house. Subway station "C" about 3 minutes, bus stop about 2 min. Transfer to private ownership within a year. The flat is not burdened with debt repayments. The rent now is 2100 kc. After a personal visit and agreements is possible to sell the flat, including the luxurious equipment.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu79197
Dispozice3+kk
VlastnictvíDružstevní
Užitná plocha62
Podlaží3
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.