Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+1 • 63 m² bez realitkyŠaumannova, Brno - Židenice, Jihomoravský kraj

Šaumannova, Brno - Židenice, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné8 500 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč


Pronájem slunného bytu 2+1 s krásným výhledem na Brno, obytná plocha 63 m2. Byt se nachází v cihlové bytovce v klidné lokalitě Židenic. Byt je po částečné rekonstrukci, částečně zařízený. Dispozice: chodba 7,9m2, z které je vstup do všech místností bytu – vpravo se nachází ložnice 21,4m2, vlevo obývací pokoj 21,5m2, naproti vstupním dveřím je koupelna 2,3m2 a samostatné WC 0,9m2, kuchyň 8m2. V obou pokojích jsou parkety, v chodbě plovoucí podlaha, v kuchyni lino, v koupelně a na WC dlažba. V bezprostředním okolí je veškerá občanská vybavenost - škola, školka, obchody, služby, skvělé dopravní spojení do centra a ostatních částí města (v blízkosti dopravní uzel Stará Osada).

Poplatky: nájem 8.500,-/měsíc plus inkaso cca 3300,- Kč/ 2 osoby (zahrnuje zálohy na vodu, teplo a sp. elektřinu), zálohy na EON a RWE (dle spotřeby). Vratná kauce ve výši jednoho měsíčního nájmu. V případě dlouhodobého pronájmu a slušného jednání dohoda o ceně možná. Možnost nastěhování okamžitě.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu79350
Dispozice2+1
Podlaží4
Plocha63
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.