Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+1 • 62 m² bez realitkyTočitá, Praha - Krč

Točitá, Praha - Krč
Cena2 599 000 Kč

Tato nemovitost již od 11 212 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Nabízíme k prodeji světlý byt 2+1, 62 m2 vč. lodžie, v sedmém patře s volným výhledem, v dobrém udržovaném stavu (nová plastová okna), složený ze vstupní haly (komory), chodby s vestavěnými skříněmi (efektivně využité úložné prostory), obývacího pokoje s velkou lodžií, kuchyně, ložnice, koupelny s vanou a samostatné toalety. Sympaticky nízké poplatky. Nízký, jednovchodový panelový dům ve velmi dobrém stavu (společenství vlastníků se o objekt svědomitě stará), se dvěma novými výtahy a rekonstruovanými vstupními dveřmi. Dům bez úvěru, se vzorně vedeným fondem oprav. Samostatný dům v klidové oblasti poblíž vilové zástavby - ne sídliště. Lokalita kousek od Budějovické, s vynikající dostupností do centra a s veškerou potřebnou infrastrukturou v bezprostředním okolí. Před domem bezproblémové parkování, dětská hřiště, v blízkosti škola/školka. Těšíme se na vaši návštěvu!

Apartment 2+1 with a large balcony (55+7 m2), near Budejovicka. 7th floor with a nice open view, in a well-kept, small, individual apartment building. Good condition (incl. new plastic windows). Entrance hall, hallway with in-built furniture, living room with balcony, kitchen, bedroom, bathroom (with a buthtub) and a separate toilet. Moderate fees. Good location, centre vicinity, easy street parking; playgrounds, kindergarten and school nearby. Feel free to contact us for more info!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu79540
Dispozice2+1
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Plocha62
Podlaží7
Typ budovyPanel

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.