Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 6+1 • 177 m² bez realitkyZlonínská, Bašť - Bašť, Středočeský kraj

Zlonínská, Bašť - Bašť, Středočeský kraj
Cena8 835 000 Kč

Tato nemovitost již od 40 087 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,49 %.


Nabízíme k prodeji velmi pěkný, prostorný RD kolaudovaný v létě 2006. Jedná se o samostatně stojící luxusně zařízený patrový dům v nové zástavbě. V přízemí je obývací pokoj s jídelnou a kamny (možno i krb), samostatná kuchyň, komora, pracovna, technická místnost se sprchou a WC. V prvním patře jsou dva pokoje s balkonem, komora, pracovna, koupelna, ložnice se samostatnou koupelnou a šatnou. V místnostech jsou plovoucí podlahy, dlažba nebo koberce. Dům je dále vybaven elektronickým zabezpečovacím zařízením, okna jsou chráněna bezpečnostními předokenními roletami, v přízemí je klimatizace. Dům je obklopen okrasnou zahradou s automatickou závlahou. Součástí zahrady je terasa s automatickou markýzou. Kromě garáže (součást domu) má dům na pozemku ještě dvě parkovací stání. Pozemek je oplocen, součástí je automatická brána. Klidná lokalita s velmi dobrou dopravní dostupností do Prahy (15min. na Metro). Veškerá občanská vybavenost v místě, nebo v sousední obci Líbeznice. Výborné místo pro rodinu s dětmi.

We offer a very nice, spacious house, building inspections in the summer of 2006. It is a freestanding luxuriously furnished two-story house in the new development. The ground floor is the living room and fireplace, separate kitchen, pantry, study, utility room with shower and toilet. On the first floor are two rooms with balcony, pantry, study, bathroom, bedroom with separate bathroom and cloakroom. The rooms have floating floors, tiles or carpets. The house is also equipped with electronic security devices, windows are protected with security blinds, the floor is air conditioned. The house is surrounded by an ornamental garden with automatic irrigation. As part of the garden patio with automatic awning. In addition to the garage (part of the house) there are two parking spaces. Land is fenced, and includes an automatic gate. Quiet location with very good accessibility to Prague (15min. to Metro). All civic amenities in place, or in a neighboring village Libeznice. Excellent place for families with children.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu79695
Dispozice6+1
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Plocha177
Podlaží2
Typ budovyCihla

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.