Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 5+1 • 164 m² bez realitkyRadvánovice, Karlovice - Karlovice, Liberecký kraj

Radvánovice, Karlovice - Karlovice, Liberecký kraj
Cena7 400 000 Kč

Tato nemovitost již od 31 383 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


 Novostavba RD (kol. 11/1999) v obci Karlovice – Radvánovice, 6 km od Turnova, spojení vlak, autobus. Klidná část obce, krásný výhled na okolí (Český ráj - hrad Trosky, zámek Hrubá Skála). Velký pozemek svažitý k jihu, vzrostlá okrasná zahrada včetně jezírek. Dům umístěn v horní části pozemku, orientace domu na jih, pozemek skýtá spoustu možností pro další využití. Zastavěná plocha RD 164 m2 včetně dvojgaráže. 1. PP – zádveří, šatna, chodba, koupelna s WC a sprchovým koutem, úložný prostor pod schody, kuchyň, samostatná spíž, obývací místnost s krbem, samostatný pokoj, terasa se vstupem do obývací místnosti, dvojgaráž, technická místnost (elektrokotel, boiler). 2. PP – ložnice s balkónem, 2 pokoje, WC, koupelna, chodba. V mezipatře – půdní prostor nad garáží (možno dodělat na obytnou místnost).

El. 220/380 V, vytápění – teplovodní elektrokotel, voda – veřejný vodovod, kanalizace – veřejný řad, teplá voda – el. boiler, plyn – připraven HUP u pozemku, na pozemku je dřevník 2x7m výšky 2 m. Pozemek náležející k domu 2 463 m2.

 

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu7973
Dispozice5+1
VlastnictvíOstatní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha164
Podlaží2
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.